Γ. Οικονόμου: Επιτομή του μίσους οι δηλώσεις του κ. Αρβανίτη-Συνυπεύθυνος ο κ.Τσίπρας αν δεν τον αποδοκιμάσει

“Οι δηλώσεις του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ κ. Αρβανίτη -ο οποίος επιτέθηκε σκαιά στον Πρωθυπουργό με φρικώδεις χαρακτηρισμούς και προέβη στην καινοφανή εξίσωση της αριστείας με το ναζισμό- συνιστούν επιτομή του μίσους και της ακρότητας” τόνισε σε δήλωση του ο Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ και Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου. Ο κ.Οικονόμου κάλεσε τον κ.Τσίπρα να αποδοκιμάσει τον ευρωβουλευτή, αλλιώς όπως λέει θα είναι “συνυπεύθυνος για την ευτέλεια του λόγου του κ.Αρβανίτη”.

“Αν ο κ. Τσίπρας δεν τον αποδοκιμάσει και δεν τον εγκαλέσει στην τάξη, θα είναι συνυπεύθυνος για την ευτέλεια του λόγου του κ. Αρβανίτη”, είπε συγκεκριμένα ο κ.Οικονόμου και κατέληξε:

“Ο κ. Αρβανίτης αποτολμά να λασπώσει την παράταξη που αποκατέστησε τη Δημοκρατία, που συνέλαβε και φυλάκισε τους νεοναζί. Ευτέλεια, συνεπώς, και θράσος από εκείνους που δεν έβρισκαν αίθουσα για τη δίκη των νεοναζί, που ψήφισαν μαζί τους την απλή αναλογική, που ήταν αδιάντροπα «απόντες» ψελλίζοντας παρών στην ψήφιση της διάταξης για την προστασία της Δημοκρατίας από εγκληματικές οργανώσεις και πρόσωπα”.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Παύλος Πολάκης: «Περικλή Μαντά, έπρεπε να έχεις παραιτηθεί από χθες!» – Η νέα ανάρτηση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Ισπανία: Η Βουλή ενέκρινε έναν νόμο που προβλέπει «άδεια εμμήνου ρύσεως» για πρώτη φορά στην Ευρώπη

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΕΛΛΑΔΑ