«Αφωνία» του ΣΥΡΙΖΑ Μεσσηνίας για τις καταγγελίες κατά Νίκα και Μαντά: Ανεξήγητη στάση – Πλήθος ερωτημάτων

/

Σοβαρά ερωτήματα προκαλεί η ανεξήγητη στάση της Νομαρχιακής Επιτροπής Μεσσηνίας του ΣΥΡΙΖΑ, έναντι των καταγγελιών για τον περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Παναγιώτη Νίκα, αλλά και τον βουλευτή Μεσσηνίας της Νέας Δημοκρατίας, Περικλή Μαντά, που έκανε δημόσια τις προηγούμενες μέρες το ίδιο τους του κόμμα.

Τον δρόμο της σιωπής έχει επιλέξει ο ΣΥΡΙΖΑ Μεσσηνίας, σχετικά με τις καταγγελίες που έχει δημοσιοποιήσει το κεντρικό κόμμα. Το τοπικό κομματικό όργανο, παρότι υπήρξαν αλλεπάλληλες ανακοινώσεις του Τομέα Διαφάνειας του ΣΥΡΙΖΑ, δεν έχει αντιδράσει με κανέναν τρόπο, δεν έχει εκδώσει καν μια απλή ανακοίνωση.

Η παράδοξη και ανεξήγητη πολιτική συμπεριφορά του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ, όπως είναι φυσικό, έχει προκαλέσει πλήθος ερωτημάτων, δεδομένου ότι κανείς δεν μπορεί να φανταστεί τους λόγους που ο τοπικός ΣΥΡΙΖΑ εμφανίζεται είτε ενοχλημένος, είτε αδιάφορος έναντι των ζητημάτων που έχει θέσει το κόμμα τους.

Πάντως, μαζί με τα ερωτήματα για τη σιωπή της Νομαρχιακής, τις τελευταίες ώρες κυκλοφορούν πληροφορίες και εξωφρενικά σενάρια, τα όποια προκαλούν ήδη πολιτική ζημιά στον ΣΥΡΙΖΑ σε τοπικό επίπεδο.

Πλέον, το κρίσιμο για τον ΣΥΡΙΖΑ Μεσσηνίας είναι αν θα αναλάβει την πρωτοβουλία να παρέμβει επί των ζητημάτων που έχουν τεθεί και να βάλει τέλος στη σεναριολογία που έχει αναπτυχθεί ή θα εξακολουθήσει να παρακολουθεί …διακριτικά τις εξελίξεις αφήνοντας ερωτήματα και πληροφορίες να δημιουργούν εντυπώσεις.

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Αλ. Τσίπρας: Ψηφοδέλτια αμφίπλευρης διεύρυνσης και ανανέωσης – Νίκη του ΣΥΡΙΖΑ σημαίνει σταθερότητα χωρίς δεύτερες και τρίτες εκλογές

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Την Κυριακή η πρώτη πτήση εξωτερικού του 2023 στο αεροδρόμιο της Καλαμάτας – Σύνδεση με περισσότερες από 20 πόλεις τη σεζόν που έρχεται

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Χαρίτσης: «Την ώρα που η τραγωδία των Τεμπών δείχνει που οδηγεί η διάλυση των δημόσιων υποδομών, η κυβέρνηση Μητσοτάκη μεθοδεύει την ιδιωτικοποίηση ακόμη και του νερού»

«Από το πρωθυπουργικό διάγγελμα του «φταίει ο σταθμάρχης» μέχρι το πρόσφατο «όλοι φταίνε» και τα χθεσινά