Καλαμάτα: Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την αντικατάσταση δικτύου ύδρευσης – Που θα αποκλειστεί η στάθμευση οχημάτων

/

Ανακοίνωση, σχετικά με την υλοποίηση του έργου που αφορά την αντικατάσταση του δικτύου ύδρευσης, εξέδωσε η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Καλαμάτας (ΔΕΥΑΚ).

Στην ανακοίνωση σημειώνεται:

Από τη ΔΕΥΑ Καλαμάτας ανακοινώνεται ότι, στο πλαίσιο υλοποίησης του έργου «ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΣΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ – Β΄ ΦΑΣΗ»την Τρίτη 21/02/2023 θα εκκινήσουν εργασίες επί της οδού Νέδοντος, από την περιοχή της πλατείας Κροντήρη (γέφυρα οδού Κιλκίς) έως τη συμβολή αυτής με την οδό 23ης Μαρτίου.

Για την ασφαλέστερη και ταχύτερη ολοκλήρωση του έργου, απαιτείται ο αποκλεισμός της στάθμευσης στο ανατολικό όριο της οδού Νέδοντος κατά τμήματα. Η διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών εκτιμάται σε 10 εργάσιμες ημέρες. Κατά την εκτέλεση των εργασιών θα υπάρχει η κατάλληλη σήμανση.

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Ξεπέρασε τους 21 βαθμούς Κελσίου το θερμόμετρο στην Καλαμάτα – Στις 8 περιοχές της χώρας με την υψηλότερη θερμοκρασία η Μεσσηνιακή πρωτεύουσα

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ: «Η ΝΔ πιστεύει ότι οι πολίτες λησμονούν τις τεράστιες ευθύνες του κόμματός τους για την πτώχευση της χώρας που φρόντισε να “ξεπλύνει” ο κ.Τσίπρας»

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ