Απάντηση στην κριτική Τζαμουράνη για τα σχολεία του δήμου Καλαμάτας – «Εικονική πραγματικότητα είναι η δική σας απέλπιδα προσπάθεια να μηδενίσετε το έργο μας» σημειώνει ο αντιδήμαρχος Υποδομών

Ο αντιδήμαρχος Συντήρησης Υποδομών, Δημήτρης Μασταγγελόπουλος, ήταν εκείνος που ανέλαβε να απαντήσει στην κριτική του Βασίλη Τζαμουράνη για τα σχολεία της Καλαμάτας.

Ο κ. Μαστραγγελόπουλος, σε σχετική ανάρτησή του στα κοινωνικά δίκτυα, μιλά για «υποκρισία» από την πλευρά του κ. Τζαμουράνη, ενώ χαρακτηρίζει το έργο του δήμου Καλαμάτας στα σχολεία «πρωτόγνωρο».

«Μάταια προσπαθείτε να υποτιμήσετε, να χλευάσετε και να μηδενίσετε το έργο που κάνει η δημοτική αρχή», αναφέρει χαρακτηριστικά ο αντιδήμαρχος Υποδομών και υπογραμμίζει απευθυνόμενος προς τον επικεφαλής της παράταξης «Πρότυπος Δήμος»: «“Εικονική πραγματικότητα” είναι η δική σας απέλπιδα προσπάθεια να μηδενίσετε το έργο μας, και τις προσπάθειές μας, εν όψει των επερχόμενων εκλογών».

Αναλυτικά η ανάρτηση του ο κ. Μαστραγγελόπουλου:

Μιλάτε εσείς κύριε Τζαμουράνη για τα σχολεία; Εσείς τι κάνατε για τα σχολεία μας, 24 χρόνια ως Διευθυντής Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Καλαμάτας και μάλιστα τα δύο τελευταία και ως Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής του Δήμου Καλαμάτας; Τώρα ως υποψήφιος Δήμαρχος Καλαμάτας ανακαλύψατε τα σχολεία σε λυόμενα; Τόσα χρόνια τι κάνατε; Ποια η μέριμνά σας; Τώρα επισημαίνετε τα προβλήματα των σχολείων; Το λιγότερο υποκρισία είναι να μας κουνάτε και το δάχτυλο, και να ειρωνεύεστε την προσπάθεια που γίνεται από την παρούσα Δημοτική Αρχή να αντιμετωπιστούν χρόνια προβλήματα με τις χρηματοδοτήσεις που μας παρέχει η πολιτεία.

Από την πρώτη στιγμή που αναλάβαμε θέσαμε πρώτη προτεραιότητα τα σχολεία μας. Το έργο που γίνεται είναι πρωτόγνωρο σε έκταση και καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς. Οι εργασίες που γίνονται είναι συνεχείς και αδιάκοπες όπου έχουν διαπιστωθεί προβλήματα.

Μάταια προσπαθείτε να υποτιμήσετε, να χλευάσετε και να μηδενίσετε το έργο που κάνει η δημοτική αρχή, έργο που γίνεται σε αγαστή συνεργασία με τους Διευθυντές των Σχολείων και την Ένωση Συλλόγων Γονέων του Δήμου Καλαμάτας.

“Εικονική πραγματικότητα” είναι η δική σας απέλπιδα προσπάθεια να μηδενίσετε το έργο μας, και τις προσπάθειές μας, εν όψει των επερχόμενων εκλογών.

Συνεχίζουμε να εργαζόμαστε και να διεκδικούμε για το συμφέρον των παιδιών μας και του Δήμου μας, μακριά από λαϊκισμό, μικροπολιτικές σκοπιμότητες και προσωπικές φιλοδοξίες. Στόχος μας η αναβάθμιση των σχολείων μας και αυτό είναι το πρώτιστο μέλημά μας, γι’ αυτό το σκοπό εργαζόμαστε καθημερινά.

Επιμελητήριο Αρκαδίας - Δράσεις για σένα
ΔΕΗ - Αγροτικά ΓΑΙΑ - Προϊόντα ηλεκτρικής ενέργειας αποκλειστικά για αγροτικές εκμεταλλεύσεις
City Hospital - Ιδιωτική κλινική Καλαμάτα

ΕΛΛΑΔΑ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΔΙΕΘΝΗ

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Βασίλης Τζαμουράνης: «Σχολική στέγη Καλαμάτας – “Πρωτόγνωρο έργο” ή εικονική πραγματικότητα;»

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Μενδώνη σε Χαρίτση: Προχωράμε σε μελέτες και έργα για την επίλυση των στατικών προβλημάτων του κάστρου της Καλαμάτας – Το σχόλιο του βουλευτή Μεσσηνίας

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Στη Μεσσηνία ο πρέσβης της Γερμανίας: Εθιμοτυπικές συναντήσεις με τον δήμαρχο Καλαμάτας και τον περιφερειάρχη Πελοποννήσου

Με τον περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Δημήτρη Πτωχό, και τον δήμαρχο Καλαμάτας, Θανάση Βασιλόπουλο, συναντήθηκε την Παρασκευή ο πρέσβης της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας

Επίσκεψη Πτωχού σε έργα της Μεσσηνίας: Αισιοδοξία του περιφερειάρχη Πελοποννήσου για την πορεία υλοποίησης

Έργα που πραγματοποιεί η περιφέρεια Πελοποννήσου στη Μεσσηνία επισκέφθηκε ο Περιφερειάρχης, Δημήτρης Πτωχός. Συνοδευόμενος από τον αντιπεριφερειάρχη Υποδομών και Δικτύων, Ανδρέα Τσουκαλά,

Χανδρινός για το αεροδρόμιο Καλαμάτας: «Η κατάσταση που επικρατεί είναι σε πολλές περιπτώσεις απαράδεκτη – Καλώ τον κύριο δήμαρχο να αναλάβει πρωτοβουλία για την εύρυθμη λειτουργία του»

Δήλωση, σχετικά με τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το αεροδρόμιο της Καλαμάτας, έκανε ο Δημοτικός Σύμβουλος και μέλος του συνδυασμού «Καλαμάτα_Μετά», Σπύρος Χανδρινός.

Καλαμάτα: Ολοκληρώνονται οι διαδικασίες ελέγχου για τη χρήση των κοινόχρηστων ηλεκτρικών ποδηλάτων του Δήμου

Τα πρώτα ηλεκτρικά ποδήλατα του δήμου Καλαμάτας εγκαταστάθηκαν την Τετάρτη (10/7) στους προβλεπόμενους σταθμούς. Σε σχετική ανακοίνωση ο Δήμος σημειώνει: «Από χθες

Δείτε επίσης