Η Καλαμάτα στο πλευρό των πληγέντων από τους σεισμούς σε Τουρκία και Συρία: Πάνω από 700 κιβώτια ειδών πρώτης ανάγκης συγκεντρώθηκαν – «Η ανταπόκριση ήταν συγκινητική» δηλώνει ο Θ. Βασιλόπουλος

/

Περισσότερα από 700 κιβώτια ειδών πρώτης ανάγκης συγκεντρώθηκαν στο Δημοτικό Πνευματικό Κέντρο Καλαμάτας, προκειμένου να αποσταλούν στους σεισμόπληκτους κατοίκους των περιοχών της Τουρκίας και της Συρίας.

Σε σχετική ανακοίνωση του δήμου Καλαμάτας σημειώνεται ότι σήμερα (Τετάρτη 22/2) αναχώρησε για την Αθήνα και τις αποθήκες της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ), το πρώτο από τα συνολικά δύο φορτηγά, τα οποία και θα μεταφέρουν την ανθρωπιστική βοήθεια που προσέφεραν οι Καλαματιανοί, προκειμένου εν συνεχεία να προωθηθούν στις σεισμόπληκτες περιοχές.

«Η ανταπόκριση των συμπολιτών μας ήταν πράγματι συγκινητική», σημείωσε ο Δήμαρχος Θανάσης Βασιλόπουλος, επισημαίνοντας ότι την Παρασκευή θα υπάρξει και νέο δρομολόγιο ώστε να μεταφερθεί το υλικό που έχει συγκεντρωθεί.

Ο κ. Βασιλόπουλος ευχαρίστησε εργαζόμενους του Δήμου και εθελοντές, καθώς επίσης τον Αντιδήμαρχο Κοινωνικών Θεμάτων Γιώργο Φάβα και τον προεδρεύοντα του Πνευματικού Κέντρου Παναγιώτη Λύρα για τον συντονισμό της δράσης.

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Στους κορυφαίους προορισμούς του τριημέρου της Καθαράς Δευτέρας η Καλαμάτα – Τι δείχνουν τα στοιχεία των προκρατήσεων

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Σε κτίριο με …άρωμα Αντώνη Σαμαρά: Στην κεντρική πλατεία της Καλαμάτας το πολιτικό γραφείο της Πιπίνας Κουμάντου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΆΛΛΑ