Αναβολή εκδηλώσεων στο δήμο Πύλου – Νέστορος – «Είμαστε όλοι συγκλονισμένοι», δηλώνει ο Παναγιώτης Καρβέλας για την τραγωδία στα Τέμπη

/

Αναβάλλονται οι δύο προγραμματισμένες εκδηλώσεις, στις οποίες θα συμμετείχε ενεργά ο Δήμος Πύλου – Νέστορος, σήμερα και την Παρασκευή.

Όπως σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση η πρώτη εκδήλωση είχε προγραμματιστεί για σήμερα το απόγευμα στη Μεθώνη και αφορούσε το λεύκωμα του ΕΟΤ για τα Κάστρα της χώρας και η δεύτερη θα ήταν η τιμητική εκδήλωση για την 198η επέτειο της Μάχης των Μηναγίων και τα εγκαίνια του Πάρκου της Ελληνικής Επανάστασης.

Αναφερόμενος στο τραγικό δυστύχημα ο δήμαρχος Πύλου – Νέστορος, Παναγιώτης Καρβέλας, δήλωσε:

«Είναι τεράστιος ο πόνος που καλύπτει αυτή τη στιγμή τη σκέψη μας. Σεβόμενοι την απόφαση του πρωθυπουργού για τριήμερο εθνικό πένθος και μη μπορώντας να συνειδητοποιήσουμε την απόγνωση τόσων οικογενειών, αναβάλλουμε τις εκδηλώσεις μας. Είμαστε όλοι συγκλονισμένοι. Η τραγωδία αυτή δείχνει το αληθινό, σκληρό πρόσωπο της ζωής. Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να προσευχηθούμε και να σταθούμε κοντά σε όσους χρειάζονται στήριξη».

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΠΑΕ ΑΕΚ: «Ντροπή»

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Γερονικολός: Η ανείπωτη τραγωδία των Τεμπών προκαλεί θλίψη και οδύνη – Τα αναπάντητα ερωτήματα πρέπει να απαντηθούν πειστικά

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ