Τριήμερο πένθος για τα θύματα των Τεμπών: Μεσίστιες οι σημαίες στα δημοτικά κτίρια της Καλαμάτας – Αναβλήθηκαν εκδηλώσεις και η ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στη Μεσσηνιακή πρωτεύουσα

Την αναβολή της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου, αλλά και των εκδηλώσεων που ήταν προγραμματισμένες για το τριήμερο (1 έως 3 Μαρτίου) ανακοίνωσε ο δήμος Καλαμάτας, συμμετέχοντας στο τριήμερο εθνικό πένθος. Την αναβολή της ομιλίας του Αλέξη Τσίπρα στην Καλαμάτα ανακοίνωσε η Ν.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ.

Συγκεκριμένα, σε ανακοίνωσή του ο δήμος Καλαμάτας σημειώνει:

Με απόφαση του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη κηρύχθηκε τριήμερο εθνικό πένθος για τα θύματα του σιδηροδρομικού δυστυχήματος των Τεμπών από την 1η έως και την 3η Μαρτίου 2023.

Στο δημοτικά κτήρια της Καλαμάτας οι σημαίες κυματίζουν μεσίστιες. Επίσης, αναβλήθηκε η προγραμματισμένη για σήμερα, 1η Μαρτίου 2023 συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμάτας καθώς και το σύνολο εκδηλώσεων του Δήμου έως και την 3η Μαρτίου. Η συνεδρίαση του Δ.Σ. θα πραγματοποιηθεί την προσεχή Δευτέρα 6 Μαρτίου 2023.

Αναβλήθηκε η ομιλία Τσίπρα στην Καλαμάτα

Την ίδια στιγμή έγινε γνωστό ότι αναβάλλεται και η ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στην Καλαμάτα, η οποία είχε προγραμματιστεί για την ερχόμενη Παρασκευή.

Συγκεκριμένα, σε ανακοίνωση της Νομαρχιακής Επιτροπής Μεσσηνίας του ΣΥΡΙΖΑ σημειώνεται:

Λόγω της ανείπωτης τραγωδίας στα Τέμπη και της κήρυξης τριημέρου εθνικού πένθος, αναβάλλεται η συγκέντρωση της Παρασκευής στην Καλαμάτα με ομιλητή τον πρόεδρο του κόμματος Αλέξη Τσίπρα.

Οι σκέψεις μας στους ανθρώπους που έφυγαν άδικα. Εκφράζουμε τα ειλικρινή συλλυπητήριά μας στις οικογένειές τους.

Διάβασε και αυτό: Τραγωδία με 36 νεκρούς και 66 τραυματίες από τη σύγκρουση τρένων στα Τέμπη – Μεγάλη επιχείρηση για την ανεύρεση εγκλωβισμένων

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Η ΠτΔ στον τόπο της τραγωδίας στα Τέμπη

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Συνεχίζεται η διαδικασία αναγνώρισης των σορών στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ