Συλλυπητήρια για τα θύματα των Τεμπών από Εφές και Φενέρ

1 Μαρτίου 2023

Οι δύο τουρκικές ομάδες που αγωνίζονται στη Euroleague, η “back to back” πρωταθλήτρια Ευρώπης Αναντολού Εφές και η Φενερμπαχτσέ των Δημήτρη Ιτούδη και Νικ Καλάθη, έσπευσαν να εκφράσουν τα συλλυπητήριά τους για τα θύματα του σιδηροδρομικού δυστυχήματος στα Τέμπη και την αλληλεγγύη τους προς τον ελληνικό λαό.  

Συγκεκριμένα, η Αναντολού Εφές έκανε συλλυπητήρια ανάρτηση, κάτω από τις ανακοινώσεις των ΚΑΕ Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός στο Twitter. «Θα θέλαμε να εκφράσουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στις οικογένειες όσων έχασαν αγαπημένα τους πρόσωπα στο δυστύχημα με την σύγκρουση των τρένων. Ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση στους τραυματίες,» ανέφερε συγκεκριμένα η ομάδα του Εργκίν Αταμάν.

Η Φενέρμπαχτσε από την πλευρά της ανέφερε, κάτω από τη συλλυπητήρια ανακοίνωση της Euroleague στο Twitter: «Εκφράζουμε τα βαθιά μας συλλυπητήρια στους ανθρώπους της Ελλάδας μετά το τραγικό δυστύχημα με την σύγκρουση των τρένων. Οι σκέψεις μας είναι με τις οικογένειες των θυμάτων και ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση στους τραυματίες».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Navarino Agora
Δωρεάν Ψηφιακή Μαστρογραφία
Δουλειά για Σένα - dypa.gov.gr
City Hospital - Ιδιωτική κλινική Καλαμάτα
myΔΕΗ

ΕΛΛΑΔΑ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΔΙΕΘΝΗ

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Τζ. Μελόνι: Θλίψη και συγκίνηση για το τρομερό σιδηροδρομικό ατύχημα στην Ελλάδα

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Μεσίστιες οι σημαίες στα κτίρια της Κομισιόν για τα θύματα της τραγωδίας των Τεμπών με απόφαση Φον ντερ Λάιεν

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σοκ με Ερνανγκόμεθ στον Παναθηναϊκό

Χωρίς τον Χουάντσο Ερνανγκόμεθ θα παραταχθεί εκτός συγκλονιστικού απροόπτου ο Παναθηναϊκός παραμονές του δεύτερου αγώνα των playoffs της Euroleague με τη Μακάμπι Τελ

Δείτε επίσης