Άρης: Πρόστιμο 50.000 ευρώ και επιτήρηση για ένα χρόνο

Για καθυστερημένη πληρωμή οφειλής προς πρώην ποδοσφαιριστή του – τον Οριόλ Ρομέου – τιμώρησε η UEFA τον Άρη. Οι «κίτρινοι» τιμωρήθηκαν με πρόστιμο 50.000 ευρώ, ενώ μπήκαν σε επιτήρηση για ένα χρόνο από την Ευρωπαϊκή Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία.  

Η απαγόρευση μεταγραφών θα τεθεί σε ισχύ μόνο εάν ο Άρης δεν εμφανιστεί συνεπής στις ληξιπρόθεσμες οφειλές που έχει για την περίοδο 2023/24, με τους διοικούντες την ΠΑΕ, ωστόσο, να μην ανησυχούν. Εφόσον, όμως, προκύψει κάποια καθυστέρηση, τότε για τη σεζόν 2024/25 οι Θεσσαλονικείς δε θα έχουν δικαίωμα να προχωρήσουν σε μεταγραφές.  

Το πρόστιμο και η επιτήρηση ήρθαν ως αποτέλεσμα της καθυστερημένης καταβολής χρημάτων στον Οριόλ. Ο Ισπανός είχε λαμβάνειν ένα ποσό κοντά στις 240.000 ευρώ τον περασμένο Σεπτέμβριο, ωστόσο, η πληρωμή έγινε πριν μερικές ημέρες. Η UEFA, δείχνοντας κατανόηση λόγω της πανδημίας του Covid-19 και των lockdown που επιβλήθηκαν, αποφάσισε να επιβάλλει στον Άρη – αλλά και σε άλλους συλλόγους που αντιμετώπισαν ανάλογα ζητήματα – ένα πρόστιμο και να τον θέσει υπό επιτήρηση.  

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Με Φαν Βέερτ η ΑΕΚ στο Ηράκλειο

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

6 ευρωπαϊκές χώρες καταδικάζουν τις επιθέσεις Παλαιστινίων και καλούν το Ισραήλ να σταματήσει την επέκταση των εβραϊκών οικισμών στη Δ. Όχθη

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ