ΝΔ: Το τελευταίο πράγμα που μπορεί να κάνει ο αμετάκλητα καταδικασμένος για παράβαση καθήκοντος κ. Παππάς, είναι υποδείξεις

«Το τελευταίο πράγμα που μπορεί να κάνει ο αμετάκλητα καταδικασμένος για παράβαση καθήκοντος κ. Παππάς, τον οποίο ο κ. Τσίπρας κρατά στα ψηφοδέλτιά του, είναι υποδείξεις. Ας φροντίζει τουλάχιστον να μην προκαλεί» τονίζει σε ανακοίνωσή του το γραφείο Τύπου της ΝΔ απαντώντας στον κ. Παππά.

Καταλήγοντας η ΝΔ αναφέρει ότι «οι διευθύνοντες σύμβουλοι του ΟΣΕ και της ΕΡΓΟΣΕ έχουν παραιτηθεί, οι παραιτήσεις έχουν γίνει αποδεκτές και παραμένουν στη θέση τους μέχρι να οριστούν νέοι».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Ν. Παππάς: «Σήμερα αποδεικνύεται ότι οι διευθύνοντες των ΟΣΕ και ΕΡΓΟΣΕ είναι ακόμα στις θέσεις τους – Μήπως έχουν πάρει μπρος οι καταστροφείς εγγράφων;»

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Το Τμήμα Γεωπονίας του ΑΠΘ αποχαιρετά τους φοιτητές του που έχασαν τη ζωή τους στο δυστύχημα στα Τέμπη

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΕΛΛΑΔΑ