Νομική Σχολή του ΑΠΘ: Θέσπιση υποτροφίας στη μνήμη του 23χρονου φοιτητή Κυπριανού Παπαϊωάννου που έχασε τη ζωή του στο σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη

Τη θέσπιση υποτροφίας στη μνήμη του 23χρονου φοιτητή της Νομικής Σχολής του ΑΠΘ, Κυπριανού Παπαϊωάννου, που έχασε τη ζωή του στο σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη, θα προτείνει η Σχολή στο Ίδρυμα Κρατικών Υποτροφιών.

Στο ψήφισμά της για την τραγική απώλεια, η Κοσμητεία της Νομικής Σχολής του ΑΠΘ, αναφέρει ότι δικαιούχος της υποτροφίας θα είναι ένας Κύπριος ή μια Κύπρια που θα φοιτήσει το επόμενο ακαδημαϊκό έτος 2023-2024 στη Σχολή.

Μεταξύ άλλων, η Κοσμητεία αποφάσισε να συνδράμει την οικογένειά του στη νομική της υποστήριξη ενώπιον των Ελληνικών Δικαστηρίων για τη διεκδίκηση της αποζημίωσης που δικαιούται. Η Κοσμητεία θα συμμετάσχει στην εξόδιο ακολουθία που θα γίνει τη Δευτέρα, στο ναό Αποστόλων Πέτρου και Παύλου του Αυγόρου Κύπρου. Αντί στεφάνου, κατά την επιθυμία της οικογένειάς του, θα καταθέσει 300 ευρώ για την αποπεράτωση των έργων συντήρησης του ναού.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Το Τμήμα Γεωπονίας του ΑΠΘ αποχαιρετά τους φοιτητές του που έχασαν τη ζωή τους στο δυστύχημα στα Τέμπη

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Ημέρα εθνικού πένθους στην Αλβανία η 5η Μαρτίου στη μνήμη των θυμάτων του σιδηροδρομικού δυστυχήματος στα Τέμπη – Μεσίστιες οι σημαίες

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΕΛΛΑΔΑ