Ένωση Συλλόγων Γονέων Δήμου Καλαμάτας: «Χαιρετίζουμε τις μαζικές και δυναμικές κινητοποιήσεις της νεολαίας – Δεν είναι η ώρα της σιωπής»

/

Ανακοίνωση, σχετικά με την τραγωδία των Τεμπών και τις κινητοποιήσεις που είναι προγραμματισμένες για την Τετάρτη, εξέδωσε ο Σύλλογος Γονέων και κηδεμόνων του δήμου Καλαμάτας.

Στην ανακοίνωση σημειώνεται:

Μετά το αρχικό σοκ που κυρίευσε όλη την κοινωνία με το τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη, η νέα γενιά πήρε το σκυτάλη. Η αρχική θλίψη μετατράπηκε σε οργή και χιλιάδες νέοι άνθρωποι βγήκαν στους δρόμους και απαίτησαν  να μην συγκαλυφθεί καμία από τις αιτίες του τραγικού δυστυχήματος στα Τέμπη.

Χαιρετίζουμε τις μαζικές και δυναμικές κινητοποιήσεις, της νεολαίας και μόνο αισιοδοξία μας γεμίζουν. Η νέα γενιά δεν μπορεί να ζήσει και να συμβιβαστεί με το «πάμε και όπου βγει».

Δεν είναι η ώρα της σιωπής !!!

Αύριο στις 8 Μαρτίου καλούμε τους γονείς να συμμετέχουν στις κινητοποιήσεις που έχουν προκηρυχτεί και διεκδικούμε (απαιτούμε) από την πολιτεία  τη δημιουργία των κατάλληλων προϋποθέσεων ώστε να καλυφθούν απόλυτα οι απαιτούμενες προϋποθέσεις ασφάλειας και υγιεινής για τα σχολεία μας!

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Σωματείο Ιατρών ΕΣΥ Μεσσηνίας: Συμμετοχή στην 24ωρη απεργία – Κάλεσμα στη συγκέντρωση της Καλαμάτας

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Με υπόδειξη Νίκα: «Σιωπητήριο» στο Περιφερειακό Συμβούλιο για την τραγωδία των Τεμπών υπό τον φόβο της κριτικής στην κυβέρνηση – Σφοδρές αντιδράσεις από τις αντιπολιτεύσεις

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΆΛΛΑ