ΜέΡΑ25: Συνεχίζουμε τον αγώνα της ανατροπής της κυβέρνησης και των ολιγαρχικών συμφερόντων – Καμία ανοχή μέσω της αποχής από τις εκλογές

«Η χθεσινή επίδειξη λαϊκής δύναμης σε όλη τη χώρα, σε συνδυασμό με τον απόλυτο αποσυντονισμό της κυβέρνησης όπως καθρεφτίζεται στην παρουσία του κ. Γεραπετρίτη, μας δίνουν δύναμη να συνεχίσουμε τον αγώνα της ανατροπής τόσο της Μητσοτάκης ΑΕ, όσο και των ολιγαρχικών συμφερόντων που αντιπροσωπεύουν αυτοί και οι προηγούμενες κυβερνήσεις», υπογραμμίζει σε ανακοίνωσή του το ΜέΡΑ25.

 «Ο λαός κινητοποιήθηκε μαζικά και αυθόρμητα, βάζοντας την ατζέντα που οφείλει να κυριαρχήσει στην πολιτική σκηνή: καμία ανοχή στη συγκάλυψη της τραγωδίας των Τεμπών και οι μνημονιακές πολιτικές που καταστρέφουν τη χώρα και τις ζωές μας να πεταχτούν στα σκουπίδια», αναφέρει και καταλήγει:

 «Το ΜέΡΑ25 βρίσκεται έτοιμο για την επόμενη κινητοποίηση, γνωρίζοντας ότι η ιστορία και το πολιτικό μέλλον της χώρας γράφεται στους δρόμους. Όταν επιτέλους αποφασίσει ο πρωθυπουργός να προκηρύξει εκλογές, θα είμαστε επίσης όλες και όλοι έτοιμοι να μεταφράσουμε την οργή των δρόμων σε ψήφο: καμία ανοχή μέσω της αποχής!».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Μητσοτάκης: Όλοι φταίμε – Δεν θα κρυφτούμε πίσω από μία σειρά ανθρώπινων σφαλμάτων – Το «ποτέ ξανά» πρέπει να γίνει «τώρα ή ποτέ»

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Ινδονησία: Τουλάχιστον 30 οι νεκροί σε κατολίσθηση

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΕΛΛΑΔΑ