Περισσότερες από 80 γυναίκες υπεβλήθηκαν σε δωρεάν μαστογραφικό έλεγχο σε Καλαμάτα και Αρφαρά

/

Μεγάλη ήταν η ανταπόκριση των γυναικών και η συμμετοχή τους στη δράση του Δήμου Καλαμάτας για δωρεάν μαστογραφικό έλεγχο, με αφορμή τη φετινή Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας.  

Χθες, στην Καλαμάτα περισσότερες από 40 γυναίκες εξετάστηκαν από την Κινητή Μονάδα Μαστογράφου της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας, ενώ και σήμερα, Πέμπτη (9/3) στην πλατεία Αρφαρών η συμμετοχή γυναικών που υπεβλήθηκαν σε δωρεάν έλεγχο ήταν ικανοποιητικός, καθώς ελέγχθηκαν πάνω από 40 γυναίκες.

Η πρωτοβουλία του Δήμου υλοποιήθηκε σε συνεργασία με την Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας στο πλαίσιο του προγράμματος ευαισθητοποίησης και έγκαιρης διάγνωσης του καρκίνου του μαστού. Η εν λόγω διήμερη δράση υποστηρίχθηκε από το Κέντρο Αποκατάστασης ΔΙΑΠΛΑΣΗ, το CITY HOSPITAL και το ELITE CITY RESORT.

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Αναδίπλωση Νίκα μετά τις αντιδράσεις: «Φέρει ευθύνη και η κυβέρνηση» λέει τώρα ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου για την τραγωδία των Τεμπών

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Οι ΗΠΑ επαναπάτρισαν στη Σαουδική Αραβία πρώην φυλακισμένο στο Γουαντάναμο

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Βασιλόπουλος για επέτειο 23ης Μαρτίου: Είμαι υπερήφανος για την συμβολή της πόλης μας στο Αγώνα του ’21 – Είμαι υπερήφανος και για τις προόδους του σύγχρονου Δήμου μας

Δήλωση, με αφορμή τον εορτασμό της επετείου της 23ης Μαρτίου, έκανε ο δήμαρχος Καλαμάτας, Θανάσης Βασιλόπουλος.