ΣΥΡΙΖΑ για αποσπάσεις υπαλλήλων της Ρυθμιστικής Αρχής Σιδηροδρόμων: Καθόλα νόμιμες – Τις υπέγραψαν υπουργοί της Νέας Δημοκρατίας

Απάντηση στο γραφείο τύπου της ΝΔ που κατηγορούσε τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, για αποσπάσεις υπαλλήλων από την Ρυθμιστική Αρχή Σιδηροδρόμων, δίνει με δική του ανακοίνωση το γραφείο του ΣΥΡΙΖΑ.

Στην ανακοίνωσή της η Κουμουνδούρου σημειώνει ότι «η ΝΔ κατηγορεί τον ΣΥΡΙΖΑ για αποσπάσεις διοικητικών υπαλλήλων που αποφάσισαν οι δικοί της υπουργοί» και παραθέτει και τα σχετικά έγγραφα.

Συγκεκριμένα αναφέρει: «Πριν ακόμη η κυβέρνηση δώσει απαντήσεις στα αμείλικτα ερωτήματα της τραγωδίας, για μια ακόμη φορά σπεύδει, με ανακοίνωση της ΝΔ, να αποδώσει την ευθύνη στους πολιτικούς της αντιπάλους. Αλλά αυτή τη φορά ξεπερνά ακόμη και τα όρια της γραφικότητας.

Κατηγορεί τον ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ για αποσπάσεις διοικητικών υπαλλήλων -και τονίζουμε όχι μηχανικών ή ελεγκτών- από τη ΡΑΣ, που όμως… αποφάσισαν και υπέγραψαν οι υπουργοί της! Αποσπάσεις καθόλα νόμιμες που ισχύουν για όλα τα κόμματα και για όλους τους βουλευτές. Πόσο πιο χαμηλά θα φτάσουν μέσα στον πανικό τους;».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Ν. Ανδρουλάκης: Προτεραιότητα η δημιουργία μιας δεξαμενής κοινωνικών κατοικιών

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Τραγικό τροχαίο στη Δυτική Μάνη: Νεκρός 42χρονος οδηγός μοτοσυκλέτας – Σύλληψη ενός 52χρονου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΕΛΛΑΔΑ