Δύο νεκροί και δύο τραυματίες σε τροχαίο δυστύχημα στην Πιερία

Δύο άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και δύο τραμαυτίστηκαν σε τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε σε παράπλευρη οδό της Νέας Εθνικής Οδού Αθηνών – Θεσσαλονίκης.

Το δυστύχημα συνέβη χθες το βράδυ στην ανατολική παράπλευρη οδό της Νέας Εθνικής Οδού Αθηνών – Θεσσαλονίκης, στο 427 χιλιόμετρο, στην περιοχή του Βαρικού Πιερίας, όταν δίκυκλη μοτοσυκλέτα που οδηγούσε 22χρονος συγκρούσθηκε με δίκυκλο μοτοποδήλατο που οδηγούσε 20χρονος.

Από τη σύγκρουση έχασαν τη ζωή τους οι δύο οδηγοί και τραματίστηκαν δύο πεζοί ηλικίας 21 και 17 ετών. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Κατερίνης.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Νίκη με ανατροπή για τη Σάκκαρη

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Γ. Βαρουφάκης για την επίθεση εναντίον του: Δεν ήταν αναρχικοί, αριστεριστές, κομμουνιστές, ήταν μπράβοι της νύχτας

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΕΛΛΑΔΑ

Γ. Οικονόμου: Στον σιδηροδρομικό σταθμό της Λάρισας λειτουργεί από το Νοέμβριο του ’22 σύστημα τηλεδιοίκησης – Αυτό πιστοποιείται από τα πρωτόκολλα παραλαβής

«Η κυβέρνηση παραμένει απολύτως προσηλωμένη στη διττή δέσμευση που ανέλαβε μετά το τραγικό δυστύχημα των Τεμπών.