Οι επιχειρηματίες της Μεσσηνίας βγαίνουν μπροστά: Ξεκινά σήμερα το πρώτο «Messinia Forum»

/

Μια εξαιρετικά ενδιαφέρουσα πρωτοβουλία του Συλλόγου Εστίασης Μεσσηνίας (ΣΕΜ) ξεκινά το απόγευμα του Σαββάτου στην Καλαμάτα, καθώς στις 16.45, με τον χαιρετισμό του Μητροπολίτη Μεσσηνίας, θα ανοίξει η αυλαία του πρώτου «Messinia Forum».

Πρόκειται για δράσεις που θα εξελιχθούν το διήμερο (Σάββατο / Κυριακή) στο Μέγαρο Χορού Καλαμάτας, όπου οι επιχειρηματίες του κλάδου της εστίασης θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για μια ευρεία γκάμα ζητημάτων που σχετίζονται με τον τουρισμό και την επιχειρηματικότητα.

Στους 5 κύκλους συζητήσεων που θα πραγματοποιηθούν θα συμμετάσχουν πολιτικά πρόσωπα όπως η υφυπουργός Τουρισμού, Σοφία Ζαχαράκη, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Μάριος Κάτσης, ο ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Στέλιος Κυμπορόπουλος, αλλά και οι βουλευτές Μεσσηνίας, Μίλτος Χρυσομάλλης, Περικλής Μαντάς και Αλέξης Χαρίτσης.

Παράλληλα, ανάμεσα στους 39 συνολικά ομιλητές, βρίσκονται εκπρόσωποι της τουριστικής αγοράς, προκειμένου να τεθούν ζητήματα που έχουν να κάνουν με το σήμερα και το αύριο του κλάδου.

Την πρωτοβουλία, αλλά και την ευθύνη της διοργάνωσης του «Messinia Forum» την έχει αναλάβει ο Σύλλογος Εστίασης Μεσσηνίας.

Τα μέλη του Συλλόγου ήδη πιστώνονται ότι κατάφεραν να δημιουργήσουν ένα σημαντικό γεγονός στη Μεσσηνία, ένα γεγονός που μπορεί να βοηθήσει την τοπική επιχειρηματικότητα, αλλά παράλληλα να προσδώσει και την απαραίτητη εξωστρέφεια.

Ένα ακόμα ενδιαφέρον στοιχείο που πρέπει να τονιστεί είναι ότι η πρωτοβουλία του ΣΕΜ στηρίζεται από εκατοντάδες επιχειρήσεις γεγονός που, εκτός από σπάνιο, είναι και ελπιδοφόρο για τον κλάδο, αλλά και τον Νομό.

Τα μέλη του ΣΕΜ στο περιθώριο των προετοιμασιών του «Messinia Forum».
Ο πρόεδρος του Συλλόγου Εστίασης Μεσσηνίας, Γιάννης Κολοβός

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Κυρ. Μητσοτάκης: Απολύτως καταδικαστέα η επίθεση στον Γ. Βαρουφάκη – Δεν μπορεί να γίνει ανεκτή από τη Δημοκρατία μας

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Πολυνομοσχέδιο ΥΠΟΙΚ: Τέλη κυκλοφορίας με τον μήνα από τον Απρίλιο, αναβίωση ρυθμίσεων για Εφορία και Ταμεία

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΆΛΛΑ