Αδιανόητο: Νομαρχιακή της ΝΔ φιμώνει αιρετούς που τόλμησαν να θέσουν το ζήτημα της τραγωδίας των Τεμπών στο Περιφερειακό Συμβούλιο της Πελοποννήσου!

/

Σέ έκτακτη συνεδρίαση προχώρησε η νομαρχιακή Λακωνίας της Νέας Δημοκρατίας το απόγευμα της Δευτέρας.

Μοναδικό θέμα της συνεδρίασης, όπως σημειώνεται στη σχετική πρόσκληση, ήταν η « ενέργεια 25 μελών του Περιφερειακού Συμβουλίου, μεταξύ των οποίων είναι και μέλη το κόμματός μας, να ζητήσουν τη σύγκληση του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου από τον πρόεδρο αυτού για τη λήψη αντικυβερνητικής απόφασης σχετικά με το σιδηροδρομικό δυστύχημα των Τεμπών».

Η πρόσκληση για την έκτακτη συνεδρίαση της ΔΕΕΠ (πρώην ΝΟΔΕ) Λακωνίας:

Όπως γίνεται αντιληπτό, από το ύφος και το πνεύμα της πρόσκλησης, πρόκειται για μια αδιανόητη πρωτοβουλία της τοπικής της Νέας Δημοκρατίας, η οποία έχει στόχο να φιμώσει τις φωνές που θέλουν το ζήτημα της τραγωδίας των Τεμπών να συζητηθεί στο Περιφερειακό Συμβούλιο.

Υπενθυμίζεται ότι την προηγούμενη εβδομάδα, οπότε και πραγματοποιήθηκε το πρώτο Περιφερειακό Συμβούλιο μετά την τραγωδία, η παράταξη του κ. Νίκα, την οποία στηρίζει η ΝΔ, αρνήθηκε να συζητηθεί το θέμα, γεγονός που προκάλεσε αντιδράσεις και την αποχώρηση των αντιπολιτεύσεων.

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Συγκλονιστική μαρτυρία στην παρουσίαση βιβλίου του Πάνου Σόμπολου στην Καλαμάτα: Θύμα της περιβόητης «δηλητηριάστριας της Μάνης» εξηγεί πως γλίτωσε από τον θάνατο [video]

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Κυρ. Μητσοτάκης: Μάχη για να ξεριζωθεί κάθε νησίδα του παλιού αναχρονιστικού κράτους

ΠΡΟΣΦΑΤΑ Ν.Δ.