Δήμος Καλαμάτας: Συνάντηση εργασίας με το Αστικό ΚΤΕΛ – Στο επίκεντρο η ανάπτυξη των γραμμών και η σύνδεσή τους με χώρους στάθμευσης

/

Συνάντηση εργασίας με αντικείμενο την προς υλοποίηση νέα αστική γραμμή 8, η οποία θα έχει ως αφετηρία την οδό Μ. Κάλλας και θα εξυπηρετεί την Ανατολική Καλαμάτα, πραγματοποιήθηκε την Τρίτη (14/3) υπό τον Δήμαρχο Θανάση Βασιλόπουλο.

Κατά τη συνάντηση, στην οποία συμμετείχαν ο Πρόεδρος του Αστικού ΚΤΕΛ Καλαμάτας, Θανάσης Πατικόπουλος, η αρμόδια Αντιδήμαρχος, Μαρία Αγγελή, και στελέχη του Δήμου, συζητήθηκαν επίσης κυκλοφοριακά ζητήματα σχετικά με την περαιτέρω εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού εντός του αστικού ιστού.

Επίσης, στο πλαίσιο του σχεδιασμού της Δημοτικής Αρχής και με στόχο την κυκλοφοριακή αποσυμφόρηση του κεντρικού ιστού, εξετάζεται -μεταξύ άλλων- από το Αστικό ΚΤΕΛ η πρόταση του Δήμου για τη διασύνδεση του υφιστάμενου χώρου στάθμευσης βόρεια της Κεντρικής Αγοράς Καλαμάτας με το κέντρο της πόλης, μέσω ανάπτυξης νέων δρομολογίων.

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο ψήφισε τη μείωση των εκπομπών κατά 40%

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Βάζει «πλάτη» ο Δήμος: Πρόταση για την κάλυψη αναγκών του Κέντρου Υγείας Καλαμάτας μέσω προγραμματικής σύμβασης

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Βασιλόπουλος για επέτειο 23ης Μαρτίου: Είμαι υπερήφανος για την συμβολή της πόλης μας στο Αγώνα του ’21 – Είμαι υπερήφανος και για τις προόδους του σύγχρονου Δήμου μας

Δήλωση, με αφορμή τον εορτασμό της επετείου της 23ης Μαρτίου, έκανε ο δήμαρχος Καλαμάτας, Θανάσης Βασιλόπουλος.