Χαρίτσης: «Η κοινωνία δικαιούται απαντήσεις για το τραγικό δυστύχημα των Τεμπών  – Η κυβέρνηση Μητσοτάκη επιχειρεί να κουκουλώσει την υπόθεση»

/

«Η κοινωνία πενθεί και είναι οργισμένη. Ζητά απαντήσεις για το τραγικό δυστύχημα των Τεμπών. Πώς θα τις λάβει όταν η κυβέρνηση από την πρώτη στιγμή επιχειρεί να κουκουλώσει την υπόθεση;» διερωτήθηκε ο τομεάρχης Ανάπτυξης και Επενδύσεων και βουλευτής Μεσσηνίας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ,Αλέξης Χαρίτσης, στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» του«Ant1TV».

«Από τις πρώτες ήδη ώρες ο κ. Μητσοτάκης έσπευσε να μιλήσει για  ανθρώπινο λάθος» συνέχισε ο τομεάρχης του ΣΥΡΙΖΑ, τονίζοντας: «Ενώ υπήρχε συμφωνία όλων των κομμάτων για σύγκληση της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας, μόλις χθες μάθαμε ότι θα συγκληθεί η Επιτροπή Παραγωγής και Εμπορίου χωρίς την συμμετοχή του κ. Καραμανλή». «Πώς θα γίνει συζήτηση χωρίς τον εμπλεκόμενο υπουργό και τους υφυπουργούς που χειρίστηκαν αυτήν την υπόθεση τόσα χρόνια;» διερωτήθηκε ο Αλ. Χαρίτσης.

«Βρισκόμαστε σε σημείο καμπής. Η κοινωνία μετασχηματίζεται και εκφράζει την αγωνία της. Βλέπουμε τις μεγαλύτερες συγκεντρώσεις των τελευταίων χρόνων και  κοινωνικές διεργασίες ακόμη και στα πιο απομακρυσμένα σημεία  της χώρας» δήλωσε ο κ. Χαρίτσης. Και πρόσθεσε: «Δεν είμαστε όλοι ίδιοι. Ούτε η ευθύνη μπορεί να επιμεριστεί ισομερώς σε όλους, γιατί τότε είναι σα να λέμε ότι δεν φταίει κανείς»

«Ψηφίσαμε ως κυβέρνηση την απλή αναλογική γιατί πιστεύουμε στις κυβερνήσεις συνεργασίας. Η νίκη του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ στις επόμενες εκλογές θα ανοίξει τον δρόμο για μια προοδευτική κυβέρνηση. Ο καθένας θα κληθεί να αναλάβει τις ευθύνες του στο νέο πολιτικό σκηνικό που θα διαμορφωθεί» κατέληξε ο Αλ. Χαρίτσης.

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών: Την ώρα της τραγωδίας «έκλειναν» τις εκκρεμότητες του Καλαμάτα – Ριζόμυλος – Η αιχμηρή δήλωση Χρυσομάλλη για τον Υφυπουργό

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Επιστροφή Φορτούνη στην Εθνική

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ