Διάταση ο Σπόραρ, κάκωση ο Σάρλια, «τρέχουν» να προλάβουν την ΑΕΚ

14 Μαρτίου 2023

Με δύο προβλήματα άρχισε το πρωί της Τρίτης (14/3) η προετοιμασία του Παναθηναϊκού ενόψει του αγώνα της πρεμιέρας των play off με την ΑΕΚ που, όπως όλα δείχνουν, θα διεξαχθεί την Κυριακή (19/3) στην «OPAP Arena» (το πρόγραμμα θα βγει την Τετάρτη, 15/3).

Οι εξετάσεις, στις οποίες υποβλήθηκαν ο Άντραζ Σπόραρ (έμεινε την τελευταία στιγμή εκτός απ’ τον αγώνα με τον Ατρόμητο λόγω μυϊκών ενοχλήσεων) και ο Ζβόνιμιρ Σάρλια (τραυματίστηκε στο 59ο λεπτό του παιχνιδιού στο Περιστέρι), έδειξαν διάταση στον προσαγωγό για τον Σλοβένο επιθετικό και κάκωση στο γόνατο για τον Κροάτη στόπερ.

Η κατάστασή τους θα εκτιμάται καθημερινά, ωστόσο και οι δύο θα προσπαθήσουν να ξεπεράσουν τις επόμενες μέρες τους μικροτραυματισμούς τους, προκειμένου να είναι διαθέσιμοι στην εκκίνηση των αγώνων κατάταξης και το μεγάλο ματς με την ΑΕΚ.

Στον αντίποδα, ο Μπερνάρ Ντουάρτε επέστρεψε σε φουλ προπονητικό πρόγραμμα για πρώτη φορά μετά από 11 μέρες, έχοντας ξεπεράσει πλέον το θέμα με τον κολικό στο νεφρό του, μετά τη μικροεπέμβαση που έκανε την περασμένη εβδομάδα.

Όσοι βρέθηκαν στο αρχικό σχήμα του αγώνα κόντρα στον Ατρόμητο, ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας. Οι υπόλοιποι ξεκίνησαν με προθέρμανση και ασκήσεις 5-2, συνέχισαν με ασκήσεις κυκλοφορίας μπάλας και ανάπτυξη του παιχνιδιού, ενώ ολοκλήρωσαν με παιχνίδι σε περιορισμένο χώρο.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Navarino Agora
Δωρεάν Ψηφιακή Μαστρογραφία
Δουλειά για Σένα - dypa.gov.gr
City Hospital - Ιδιωτική κλινική Καλαμάτα
myΔΕΗ

ΕΛΛΑΔΑ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΔΙΕΘΝΗ

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Δικαίωσε το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Δικαιωμάτων τον πρώην επικεφαλής της ΕΛΣΤΑΤ Α. Γεωργίου

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο ψήφισε τη μείωση των εκπομπών κατά 40%

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Δείτε επίσης