Ενίσχυση του Αεροδρομίου από τον δήμο Καλαμάτας – Επίσκεψη και συνάντηση του Θανάση Βασιλόπουλου με την Αερολιμενάρχη του «Καπετάν Βασίλης Κωνσταντακόπουλος»

/

Το Διεθνές Αεροδρόμιο «Καπετάν Βασίλης Κωνσταντακόπουλος» επισκέφθηκε την Πέμπτη (16/3) ο δήμαρχος Καλαμάτας, Θανάσης Βασιλόπουλος.

Ο κ. Δήμαρχος είχε συνάντηση με την αερολιμενάρχη, Ακριβή Βλάχου, κατά τη διάρκεια της οποίας υπήρξε ενημέρωση για όλα τα ζητήματα που σχετίζονται με το Αεροδρόμιο.

Όσον αφορά στα θέματα που συνδέονται με την καθημερινή λειτουργία συμφωνήθηκε, όπως σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση, ο Δήμος Καλαμάτας να συνεχίσει την παροχή υποστήριξης στην φροντίδα του πρασίνου, να ενισχύσει περαιτέρω η καθαριότητα και να υπάρξει συνεργασία σε θέματα συντηρήσεων, σύμφωνα με τις ανάγκες που έχουν καταγραφεί από τις Υπηρεσίες του Αεροδρομίου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκε και το ζήτημα των υποδομών, καθώς εκκρεμούν οι αποφάσεις για την παραχώρηση 49 στρεμμάτων, που θα εξυπηρετήσουν τις ανάγκες στάθμευσης των αεροσκαφών, καθώς και το μεγάλο ζήτημα της αξιοποίησης του Αερολιμένα μέσω παραχώρησης σε ιδιώτη.

Τον δήμαρχο Καλαμάτας συνόδευαν οι αντιδήμαρχοι Συντήρησης Υποδομών, Δημήτρης Μαστραγγελόπουλος, Πρασίνου, Αναστάσιος Σκοπετέας, και Καθαριότητας, Γιάννης Ζαφειρόπουλος .
ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Η ασφάλεια και η υγιεινή στο επίκεντρο: Τριήμερη εκπαίδευση των σχολικών καθαριστριών του δήμου Καλαμάτας

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Σύλληψη 15 ατόμων σε επιχείρηση της Αστυνομίας σε πρώην κατάληψη

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Βασιλόπουλος για επέτειο 23ης Μαρτίου: Είμαι υπερήφανος για την συμβολή της πόλης μας στο Αγώνα του ’21 – Είμαι υπερήφανος και για τις προόδους του σύγχρονου Δήμου μας

Δήλωση, με αφορμή τον εορτασμό της επετείου της 23ης Μαρτίου, έκανε ο δήμαρχος Καλαμάτας, Θανάσης Βασιλόπουλος.