Στο ζήτημα της φημολογούμενης εμπλοκής του στα της περιφέρειας Πελοποννήσου αναφέρθηκε ο βουλευτής Αρκαδίας της Νέας Δημοκρατίας, Κώστας Βλάσης, σε συνέντευξη που παραχώρησε στη Δημοτική Ραδιοφωνία Τρίπολης.
Συγκεκριμένα, ο κ. Βλάσης αρχικά ξεκαθάρισε ότι θα είναι κανονικά υποψήφιος βουλευτής στις ερχόμενες εκλογές. «Θα είμαι υποψήφιος βουλευτής κανονικά στο νομό μας. Διαψεύδω τις Κασσάνδρες. Θα συνεχίσω να τιμώ τους Αρκάδες στο Ελληνικό Κοινοβούλιο», δήλωσε ο Βουλευτής.
Στη συνέχεια, αναφερόμενος στο ζήτημα της περιφέρειας Πελοποννήσου δήλωσε:
«Για αυτό που ακούγεται για την Περιφέρεια, το βρίσκω τιμητικό, αλλά πρώτον κανείς δεν ασχολείται αυτή την περίοδο με τις περιφερειακές εκλογές, δεύτερον υπάρχει Περιφερειάρχης στην Πελοπόννησο και με την στήριξη μάλιστα του κόμματος και τρίτον οι όποιες εξελίξεις στις περιφερειακές εκλογές θα έρθουν μετά τις βουλευτικές. Τώρα είμαστε όλοι στρατευμένοι στο να κερδίσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης τις εκλογές. Για εμένα η επιλογή είναι ξεκάθαρη!».


