Μεσσηνία: 3.935 δικαιούχοι έλαβαν τρόφιμα από το πρόγραμμα ΤΕΒΑ – Την Μεγάλη Εβδομάδα η επόμενη διανομή

/

Ολοκληρώθηκε από την Περιφέρεια Πελοποννήσου, η φετινή πρώτη διανομή τροφίμων και βασικής υλικής συνδρομής προς τους δικαιούχους του προγράμματος ΤΕΒΑ στις Περιφερειακές Ενότητες Αργολίδας, Λακωνίας και Μεσσηνίας.

Συγκεκριμένα, σε συνολικά 5.892 ωφελούμενες οικογένειες διανεμήθηκαν 20 είδη τροφίμων και 8 είδη βασικής υλικής δυνδρομής, συνολικής αξίας 572.921,24 ευρώ.

Ιδιαίτερα υψηλή υπήρξε η συμμετοχή των ωφελουμένων ανά Π.Ε., καθώς στην Αργολίδα από τις 1.423 οικογένειες δικαιούχων συμμετείχαν οι 969 (ποσοστό 68,10%), στη Λακωνία από τις 1.273 οικογένειες δικαιούχων συμμετείχαν οι 988 (ποσοστό 77,61%) και στη Μεσσηνία από τις 5.264 οικογένειες δικαιούχων συμμετείχαν οι 3.935 (ποσοστό 74,75%)

Οι ποσότητες νωπών προϊόντων που δεν διατέθηκαν, κατευθύνθηκαν σε ευαγή ιδρύματα και κοινωνικές δομές των τριων πιο πάνω Περιφερειακών Ενοτήτων.

Η επόμενη διανομή τροφίμων και ειδών ΒΥΣ για τη στήριξη των ωφελούμενων οικογενειών, στο πλαίσιο του ΤΕΒΑ, θα γίνει την Μεγάλη Εβδομάδα και συγκεκριμένα από τις 10 έως και τις 13 του ερχόμενου Απριλίου.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Η ομογένεια της Νέας Υόρκης υποδέχθηκε το Maestro του Χρ. Παπακαλιάτη – Στις 17 Μαρτίου ξεκινάει η διεθνής προβολή της σειράς μέσω του Netflix

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Δήμος Καλαμάτας: Χρησιδάνειο για παραχώρηση χώρου στον Αθλητικό Όμιλο Ξυλορακέτας «Τρίτων»

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Βασιλόπουλος για επέτειο 23ης Μαρτίου: Είμαι υπερήφανος για την συμβολή της πόλης μας στο Αγώνα του ’21 – Είμαι υπερήφανος και για τις προόδους του σύγχρονου Δήμου μας

Δήλωση, με αφορμή τον εορτασμό της επετείου της 23ης Μαρτίου, έκανε ο δήμαρχος Καλαμάτας, Θανάσης Βασιλόπουλος.