Μεσσηνία: Εντυπωσιακή αύξηση του κύκλου εργασιών στον κλάδο των καταλυμάτων και της εστίασης το 2023 – Πάνω από 170.000.000 ευρώ ο τζίρος της περσινής χρονιάς

/

Αύξηση σημείωσε ο τζίρος στις επιχειρήσεις της Μεσσηνίας που δραστηριοποιούνται στον κλάδο των καταλυμάτων και την εστίαση τον Ιανουάριο 2023, σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία της Ελληνικής Στατιστικής Αρχή (ΕΛΣΤΑΤ).

Συγκεκριμένα, για τις επιχειρήσεις στον κλάδο των Καταλυμάτων (κλάδος 55 της ταξινόμησης NACE Αναθ. 2), με υποχρέωση τήρησης διπλογραφικών βιβλίων, για τις οποίες υπάρχουν διαθέσιμα στοιχεία σε μηνιαία βάση, ο κύκλος εργασιών τον Ιανουάριο 2023 ανήλθε σε 1.167.761 ευρώ, σημειώνοντας αύξηση 45,3% σε σχέση με τον Ιανουάριο 2022, όπου είχε ανέλθει σε 803.797 ευρώ .

Κύκλος εργασιών επιχειρήσεων με υποχρέωση τήρησης διπλογραφικών βιβλίων αθροιστικά στους κλάδους των Καταλυμάτων και των Υπηρεσιών Εστίασης, ανά Περιφερειακή Ενότητα:

Ετήσιος κύκλος εργασιών επιχειρήσεων αθροιστικά στους κλάδους των Καταλυμάτων και των Υπηρεσιών Εστίασης ανά Π.Ε. στην περιφέρεια Πελοποννήσου το 2022:

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Ανησυχία μετά την έκκληση του Τραμπ προς τους υποστηρικτές του να διαδηλώσουν την Τρίτη

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Ο καιρός στην Καλαμάτα τη Δευτέρα: Συννεφιά και μικρή άνοδος της θερμοκρασίας [αναλυτικά η πρόγνωση]

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΆΛΛΑ