Η Super League αναλαμβάνει να φέρει διαιτητές elite και από τα μεγάλα πρωταθλήματα για τα ντέρμπι

20 Μαρτίου 2023

Την έντονη δυσφορία των ομάδων της Super League, για τις διαιτησίες στην πρεμιέρα των πλέι-οφ, εξέφρασε ο πρόεδρος της διοργανώτριας αρχής, Βαγγέλης Μαρινάκης, σε συνάντηση που είχε σήμερα στα γραφεία της ΕΠΟ με τον πρόεδρο της ομοσπονδίας, Παναγιώτη Μπαλτάκο. Ο επικεφαλής του συνεταιρισμού τόνισε ότι ο τρόπος λειτουργίας του πρόεδρου της ΚΕΔ, Στιβ Μπένετ, δεν είναι πλέον ανεκτός, ενώ διαμαρτυρήθηκε παράλληλα για το γεγονός ότι δεν έχουν κληθεί διαιτητές κατηγορίας elite για τις αναμετρήσεις των πλέι-οφ.

Σύμφωνα με την ενημέρωση της Super League, μετά από πρόταση του Βαγγέλη Μαρινάκη, την οποία έκανε δεκτή ο κ. Μπαλτάκος, η διοργανώτρια αρχή θα αναλάβει εκείνη, σε συνεργασία με την ομοσπονδία, να φέρει για τα ντέρμπι διαιτητές από την κατηγορία ελίτ ή από την 1η κατηγορία, αλλά από τα έξι μεγάλα πρωταθλήματα της Ευρώπης.

Η σχετική ανακοίνωση του συνεταιρισμού:

«Ο πρόεδρος της Super League κ. Ευάγγελος Μαρινάκης είχε συνάντηση στα γραφεία της ΕΠΟ με τον Πρόεδρο της ΕΠΟ κ. Παναγιώτη Μπαλτάκο, στον οποίο εξέφρασε την έντονη δυσφορία των ομάδων της Super League για την διαιτησία της 1ης αγωνιστικής των Stoiximan Super League Playoffs, αλλά και το γεγονός ότι η ΚΕΔ/ΕΠΟ δεν μπορεί να προσκαλέσει και να ορίσει UEFA Elite διαιτητές. Τονίστηκε ότι ο τρόπος λειτουργίας του κ. Μπένετ δεν είναι πλέον ανεκτός.

Ο κ. Μαρινάκης πρότεινε και η ΕΠΟ έκανε δεκτό το να αναλάβει, σε συνεργασία με την ΕΠΟ, να φέρει η Super League ελίτ διαιτητές για τα ντέρμπι και διαιτητές 1ης κατηγορίας από τα 6 μεγάλα πρωταθλήματα της Ευρώπης.

Αρχίζουν άμεσα οι διαδικασίες για να υλοποιηθεί η συγκεκριμένη συμφωνία».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Επιμελητήριο Αρκαδίας - Δράσεις για σένα
ΔΕΗ - Αγροτικά ΓΑΙΑ - Προϊόντα ηλεκτρικής ενέργειας αποκλειστικά για αγροτικές εκμεταλλεύσεις
City Hospital - Ιδιωτική κλινική Καλαμάτα

ΕΛΛΑΔΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΔΙΕΘΝΗ

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Η Άγκυρα θα ψηφίσει την Ελλάδα για το ΣΑ του ΟΗΕ – Η Αθήνα θα στηρίξει την Τουρκία για τη θέση του γγ του Διεθνούς Ναυτιλιακού Οργανισμού

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Γ. Βαρουφάκης: Με το νομοσχέδιο για το νερό συνεχίζεται η προσπάθεια της ολιγαρχίας που κάνει τα πάντα ιδιωτικά για να τσεπώνει τεράστιες προσόδους

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Δείτε επίσης