«Μαρία Τσάλλα»: Η Ρωσίδα κατάσκοπος είχε εκδηλώσει ενδιαφέρον για αγορά σπιτιού στη Μεσσηνία – Σε ποιες περιοχές του Νομού αναζητούσε ακίνητο

21 Μαρτίου 2023

Η Ρωσίδα κατάσκοπος, τη δράση της οποίας αποκάλυψε η ΕΥΠ, έψαχνε με τον σύντροφό της, επίσης κατάσκοπο, να αγοράσει σπίτι στη Μεσσηνία. Εντύπωση προκαλούν και τα ταξίδια που έκανε η 35χρονη «Μαρία Τσάλλα» και κυρίως αυτά που σκοπίμως απέκρυπτε και έχουν μπει στο στόχαστρο των ερευνών.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής «LIVE NEWS», η κατά κόσμον Ιρίνα Σμίρεβα, κατά τη διάρκεια διακοπών με τον σύζυγός της -επίσης μυστικός πράκτορας της Μόσχας στη Βραζιλία- γνώρισε έναν αρχιτέκτονα και του εξέφρασε το ενδιαφέρον της να αγοράσει σπίτι στην Πελοπόννησο.

Το ζευγάρι και ο αρχιτέκτονας γνωρίστηκαν σε μια ταβέρνα, όπου η «Μαρία Τσάλλα» του είπε: «μας αρέσει η περιοχή και θέλουμε να αγοράσουμε οικόπεδο ή ένα σπίτι παραθαλάσσιο να κάνουμε διακοπές».

«Να αγοράσουν κάτι, να επενδύσουν, σε ένα εξοχικό κοντά στη θάλασσα, οικόπεδο, σπίτι, παλιό. Παραθαλάσσιο, προς την Στούπα μου είπε, προς την Κορώνη μου είπε, προς τα Φιλιατρά μου είπε. Να είναι καλό για να έχει ησυχία» περιγράφει ο αρχιτέκτονας για τη συνομιλία τους.

«Μέχρι 50.000, αν είναι πολύ καλό και μέχρι 100.000» λέει στη συνέχεια για τα χρήματα που ήταν διατεθειμένη να δώσει η Ρωσία κατάσκοπος για την αγορά του ακινήτου.

Διάβασε και αυτό: Κατασκοπευτικό θρίλερ στην Αθήνα: Πώς εντόπισε η ΕΥΠ τη «Μαρία Τσάλλα»

Πηγή: in.gr

ΔΕΗ - Αγροτικά ΓΑΙΑ - Προϊόντα ηλεκτρικής ενέργειας αποκλειστικά για αγροτικές εκμεταλλεύσεις
City Hospital - Ιδιωτική κλινική Καλαμάτα

ΕΛΛΑΔΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΔΙΕΘΝΗ

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Συνελήφθη 27χρονος για απόπειρα βιασμού

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Δ. Μιχαηλίδου: Το ενδιαφέρον μας είναι εστιασμένο στην υγεία και στην ασφάλεια της 14χρονης

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΆΛΛΑ

Καύσωνας/Μεσσηνία : Τους 39,6 βαθμούς Κελσίου έφτασε το θερμόμετρο – Οι μέγιστες θερμοκρασίες σε 7 περιοχές του Νομού

Υψηλές θερμοκρασίες καταγράφηκαν την Τρίτη (11/6) στη Μεσσηνία από το δίκτυο αυτόματων μετεωρολογικών σταθμών του meteo.gr/Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών. Η υψηλότερη θερμοκρασία καταγράφηκε στη Σκάλα,

Δείτε επίσης