Δημιουργική Πρωτοβουλία για τον Δήμο Καλαμάτας: Την Παρασκευή η ανακοίνωση της πρώτης ομάδας υποψήφιων του συνδυασμού Βασιλόπουλου

/

Τους πρώτους υποψήφιους του συνδυασμού «Δημιουργική Πρωτοβουλία για τον Δήμο Καλαμάτας», θα ανακοινώσει το μεσημέρι της Παρασκευής ο δήμαρχος Καλαμάτας και επικεφαλής του, Θανάσης Βασιλόπουλος.

Η ανακοίνωση «της πρώτης ομάδας υποψήφιων Συμβούλων», όπως σημειώνεται χαρακτηριστικά σε σχετική ανακοίνωση του συνδυασμού, θα πραγματοποιηθεί στο Ιστορικό Δημαρχείο της Καλαμάτας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο συνδυασμός του κ. Βασιλόπουλου εμφανίζεται ενισχυμένος σε σχέση με τις εκλογές του 2019, καθώς στο ψηφοδέλτιο αναμένεται να συμμετάσχουν πολλά νέα πρόσωπα, την ίδια στιγμή που οι βασικές της δυνάμεις παραμένουν σταθερές. Αυτό, εκτιμούν στελέχη του συνδυασμού, θα γίνεται εμφανές σε κάθε ανακοίνωση υποψήφιων και προφανώς θα αποτυπωθεί και στην τελική συγκρότησή του ψηφοδελτίου.

Η ανακοίνωση της «Δημιουργικής Πρωτοβουλίας για τον Δήμο Καλαμάτας»:

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Με την αναπαράσταση της απελευθέρωσης της Καλαμάτας κορυφώθηκαν οι εκδηλώσεις για τον εορτασμό της 23ης Μαρτίου (φωτογραφίες & video)

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Ενεργοποίηση του μπλοκ Μητσοτάκη στη Μεσσηνία ενόψει των βουλευτικών εκλογών

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ