Ενεργοποίηση του μπλοκ Μητσοτάκη στη Μεσσηνία ενόψει των βουλευτικών εκλογών

/

Ειλημμένη θεωρείται η απόφαση της πλευράς Μητσοτάκη να έχει πιο ενεργό παρουσία στη Μεσσηνία, ενόψει των βουλευτικών εκλογών. Στα πρόσωπα που θα εκφράσουν το μπλοκ στον Νομό στραμμένο το ενδιαφέρον.

Πιο ενεργή, αλλά κυρίως πιο …φανερή θα είναι η εμπλοκή της πλευράς Μητσοτάκη στα πολιτικά πράγματα του Νομού, αλλά και στα εσωκομματικά.

Μάλιστα, όπως διαρρέουν στελέχη της ΝΔ, η ενεργοποίηση του μπλοκ αναμένεται να σηματοδοτηθεί ξεκάθαρα το επόμενο χρονικό διάστημα από συγκεκριμένους «γαλάζιους» και «γαλάζιες» του Νομού.

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις προσώπων που γνωρίζουν τα της Νέας Δημοκρατίας, η ενεργοποίηση της πλευράς Μητσοτάκη στοχεύει στην άρση αδιεξόδων που δημιουργήθηκαν το προηγούμενο χρονικό διάστημα, τα οποία συνδέονται με συγκεκριμένα πρόσωπα, αλλά και στον επανακαθορισμών των ισορροπιών του ψηφοδελτίου.

Πλέον, το ενδιαφέρον στρέφεται στην επίσημη ανακοίνωση της σύνθεσης του βουλευτικού ψηφοδελτίου της ΝΔ, ακολούθως στα πρόσωπα που θα κληθούν και θα επιλέξουν να σηκώσουν το βάρος της ενεργοποίησης της πλευράς Μητσοτάκη στη Μεσσηνία και τέλος στο αν όλα αυτά θα προκαλέσουν και σε ποιο βαθμό τα αντανακλαστικά των κυρίαρχων δυνάμεων της Νέας Δημοκρατίας στον Νομό.

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Δημιουργική Πρωτοβουλία για τον Δήμο Καλαμάτας: Την Παρασκευή η ανακοίνωση της πρώτης ομάδας υποψήφιων του συνδυασμού Βασιλόπουλου

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Έργο προϋπολογισμού 918.000 ευρώ: Πράσινο φως για την ενεργειακή αναβάθμιση του Δημοτικού Κολυμβητηρίου Καλαμάτας

ΠΡΟΣΦΑΤΑ Ν.Δ.