Ενισχύεται ο συνδυασμός Βασιλόπουλου: Παρουσιάστηκαν οι πρώτοι 5 υποψήφιοι της «Δημιουργικής Πρωτοβουλίας»

Τους 5 πρώτους υποψήφιους του συνδυασμού «Δημιουργική Πρωτοβουλία για τον Δήμο Καλαμάτας» παρουσίασε ο επικεφαλής του και δήμαρχος Καλαμάτας, Θανάσης Βασιλόπουλος.

Η παρουσίαση πραγματοποιήθηκε στην Παρασκευή στο ιστορικό δημαρχείο της Καλαμάτας και σηματοδοτεί την επίσημη έναρξη των διαδικασιών της συγκρότησης των ψηφοδελτίων που θα διεκδικήσουν τον δήμο Καλαμάτας.

Βασιλόπουλος: «Η Δημιουργική Πρωτοβουλία για το Δήμο Καλαμάτας, ανανεώνεται, μεγαλώνει και ενισχύεται»

Καλωσορίζοντας ο δήμαρχος Καλαμάτας τους 5 πρώτους υποψήφιους τόνισε ότι ότι η «Δημιουργική Πρωτοβουλία για τον Δήμο Καλαμάτας» ανανεώνεται και ενισχύεται, ενώ παράλληλα γνωστοποίησε ότι το επόμενο χρονικό διάστημα, σε καθορισμένες ημερομηνίες, θα παρουσιαστούν ακόμα περισσότεροι υποψήφιοι.

Αναφερόμενος ο κ. Βασιλόπουλος στα 5 νέα πρόσωπα του συνδυασμού τόνισε ότι πρόκειται «για ενεργούς πολίτες της Καλαμάτας, γυναίκες και άντρες με επαγγελματική, κοινωνική καταξίωση και αναφορά, που ενώνουν δυνάμεις μαζί μας, για να κάνουμε την Καλαμάτα ακόμα καλύτερη».

Αναλυτικά, ο κ. Βασιλόπουλος σημείωσε:

Η Δημιουργική Πρωτοβουλία για το Δήμο Καλαμάτας, ανανεώνεται, μεγαλώνει και ενισχύεται.

Στο πλαίσιο αυτό, αρχής γενομένης από σήμερα, σε καθορισμένες ημέρες θα παρουσιάζουμε συμπολίτες που αποφάσισαν να συστρατευτούν μαζί μας με σκοπό να υπηρετήσουμε όλοι μαζί τις αναπτυξιακές προοπτικές του Δήμου μας. 

Η προσπάθεια κοινή και ο στόχος όλων να υλοποιήσουμε το σχεδιασμό μας, προσφέροντας, μεταξύ άλλων,  καλύτερη ποιότητα ζωής σε κατοίκους  και επισκέπτες.

Οι στόχοι που έχουν τεθεί άλλωστε για την επόμενη αυτοδιοικητική περίοδο είναι υψηλοί και ο πήχης έχει μπει πολύ ψηλά.

Με χαρά λοιπόν σήμερα, καλωσορίζουμε στην παράταξή μας, 5 νέα μέλη, 5 νέους συνεργάτες, οι οποίοι θα συμμετέχουν στο ψηφοδέλτιο νίκης του συνδυασμού μας.

Πρόκειται για ενεργούς πολίτες της Καλαμάτας, γυναίκες και άντρες με επαγγελματική, κοινωνική καταξίωση και αναφορά, που ενώνουν δυνάμεις μαζί μας, για να κάνουμε την Καλαμάτα ακόμα καλύτερη. Μια πόλη που αξίζει να ζεις.

Ποιοι είναι οι 5 νέοι υποψήφιοι:

Λαμπροπούλου Αικατερίνη: Είναι Απόφοιτη της Ιατρικής Σχολής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών με ειδικότητα Αναισθησιολογίας και αριστούχος διδάκτωρ της Ιατρικής σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών. Έχει υπηρετήσει για πολλά έτη ως ιατρός – επιμελήτρια στο ΓΝ Καλαμάτας, ενώ από το 2010 μέχρι σήμερα εργάζεται ως ελεύθερος επαγγελματίας στη Μεικτή Χειρουργική Κλινική «City Hospital».

Είναι ιδρυτικό μέλος της Ιατρικής εταιρείας Μεσσηνίας, στην οποίαν έχει υπηρετήσει σε θέσεις ευθύνης. Ενεργό μέλος της Εταιρείας Αλγολογίας και της Πανελλήνιας Αναισθησιολογικής Εταιρείας.

Είναι παντρεμένη με τον ιατρό Αποστολόπουλο Κωνσταντίνο, ΩΡΛ, διευθυντή στο ΓΝ Καλαμάτας και μητέρα δυο παιδιών.

Ιωάννα Καρνούσκου: Είναι αντιπρόεδρος του Φιλοζωικού Ομίλου Μεσσηνίας, υπεύθυνη του Φιλοζωικού Ομίλου για την Καλαμάτα και μέλος της 5μελούς Επιτροπής Διαχείρισης αδέσποτων ζώων του Δήμου Καλαμάτας.

Έχει έντονη εθελοντική και κοινωνική δράση για περισσότερα από 15 έτη, έχοντας συμβάλει ουσιαστικά στην προσπάθεια προστασίας των αδέσποτων ζώων.

Το όνομά της συνδέεται με το φιλοζωικό της πόλης μας.

Περρωτής Ιάκωβος: Είναι απόφοιτος Πανεπιστημίου του Βουκουρεστίου του τμήματος Φαρμακευτικής. Δραστηριοποιείται επαγγελματικά στον Άρι, όπου και διαμένει μόνιμα.

Είναι ενεργό μέλος του Δ.Σ. του Φαρμακευτικού Συλλόγου Μεσσηνίας. Είναι  συνιδρυτής και πρώην πρόεδρος του Αθλητικού Γυμναστικού Μορφωτικού Συλλόγου “Ελπίδα Άριος”, ο οποίος στοχεύει στη  δημιουργική και πολύπλευρη απασχόληση των παιδιών του τόπου.

Είναι παντρεμένος με την τοπογράφο μηχανικό Κατερίνα Ξενούλη με την οποία έχουν αποκτήσει τρεις κόρες.

Γεωργία Μουτεβελή – Σμυρλή: Είναι απόφοιτος της Μαιευτικής Σχολής του Αλεξάνδρειου Τεχνολογικού Ιδρύματος Θεσσαλονίκης και μέλος του συλλόγου Μαιών – Μαιευτών Ναυπλίου.

Δραστηριοποιείται στην πόλη της Καλαμάτας δέκα έξι και πλέον έτη εργαζόμενη σε ένα από τα μεγαλύτερα ιδιωτικά – μαιευτικά ιατρεία της πόλης μας.

Είναι παντρεμένη με το Θεόδωρο Σμυρλή, Αστυνομικό με τον οποίον έχουν αποκτήσει δυο παιδιά.

Αθανάσιος (Νάσος) Μάκιος: Είναι Πτυχιούχος Φυσικός του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης με μεταπτυχιακές σπουδές στην Βιοοικονομία, Κυκλική Οικονομία και Βιώσιμη Ανάπτυξη του Πανεπιστημίου Πειραιώς. Έχει εργαστεί αρκετά χρόνια ως διαχειριστής υπολογιστικών συστημάτων σε μεγάλα μηχανογραφικά κέντρα στην Αθήνα. Τα τελευταία δώδεκα χρόνια εργάζεται ως Περιβαλλοντικός Διευθυντής στην οικογενειακή επιχείρηση «ΚΛΗΜΗΣ» με έδρα την Καλαμάτα.

Είναι μέλος της Ομάδας Στρατηγικού Σχεδιασμού και συντονιστής στον άξονα της Κυκλικής Οικονομίας και Διαχείρισης Αποβλήτων του Δήμου Καλαμάτας για την “Αποστολή” της πόλης της Καλαμάτας, στις 100 Κλιματικά Ουδέτερες και Έξυπνες  Ευρωπαϊκές πόλεις έως το 2030.

Ταυτόχρονα, προσπαθεί να ευαισθητοποιήσει την μαθητική κοινότητα της Καλαμάτας σε θέματα κυκλικής οικονομίας και βιοοικονομίας με εκπαιδευτικές δράσεις μέσω της Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης Καλαμάτας. Είναι παντρεμένος και έχει μια κόρη 9 ετών.

Navarino Agora
Δωρεάν Ψηφιακή Μαστρογραφία
Δουλειά για Σένα - dypa.gov.gr
City Hospital - Ιδιωτική κλινική Καλαμάτα
myΔΕΗ

ΕΛΛΑΔΑ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΔΙΕΘΝΗ

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Στην Καλαμάτα ο Αλέξης Τσίπρας την ερχόμενη Παρασκευή – Ομιλητής σε συγκέντρωση στο κλειστό της παραλίας

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Η Καλαμάτα τίμησε την 25η Μαρτίου: Πλήθος κόσμου στην παρέλαση μαθητών, συλλόγων και τμημάτων του στρατού

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Βασιλόπουλος για τις καταγγελίες εναντίον αντιδημάρχου: Δεν υπήρξε χειροδικία, αλλά απρεπής συμπεριφορά και γι’ αυτό πήρα τις ανάλογες αποφάσεις

Στο ζήτημα των καταγγελιών των αντιπολιτεύσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμάτας, σχετικά με χειροδικία αντιδημάρχου σε υπάλληλο του Δήμου, αναφέρθηκε ο δήμαρχος Καλαμάτας,

Καταγγελία Τζαμουράνη για χειροδικία αντιδημάρχου εναντίον υπαλλήλου του δήμου Καλαμάτας – «Η αντιπολίτευση υιοθετεί φήμες και εξάγει αυθαίρετα συμπεράσματα» απαντά ο Θ. Βασιλόπουλος

Για χειροδικία αντιδημάρχου κατά προϊσταμένου της Διεύθυνσης Καθαριότητας και Οχημάτων κάνει λόγο σε ανακοίνωση του ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας του ΔΣ

Λαϊκή Συσπείρωση Καλαμάτας: «Ο μέχρι πρότινος αντιδήμαρχος Καθαριότητας πρόεβει σε απαράδεκτη ενέργεια βίας εναντίον προϊσταμένου εντός του χώρου των συνεργείων του Δήμου»

Με αφορμή τις αλλαγές στις αρμοδιότητες των αντιδημάρχων του δήμου Καλαμάτας η Λαϊκή Συσπείρωση εξέδωσε ανακοίνωση, με την οποία καταγγέλλει αντιδήμαρχο για

Δείτε επίσης