Δρακόντεια μέτρα της Αστυνομίας ενόψει του final four του Κυπέλλου Ελλάδας βόλεϊ στην Καλαμάτα – Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις

30 Μαρτίου 2023

Μια σειρά από μέτρα, προκειμένου να διεξαχθεί ομαλά το final four του Κυπέλλου Ελλάδας βόλεϊ, ανακοίνωσε η Αστυνομική Διεύθυνση Μεσσηνίας.

Συγκεκριμένα, με σκοπό την εξασφάλιση της ομαλής τέλεσης των αγώνων, την επικράτηση συνθηκών τάξης και ασφάλειας γενικά, την προστασία αθλητών, παραγόντων, επισήμων και φιλάθλων των 4 διαγωνιζόμενων ομάδων, εκδόθηκε από τη Διεύθυνση Αστυνομίας Μεσσηνίας απόφαση με θέμα: «Λήψη αστυνομικών μέτρων κατά τη διεξαγωγή αγώνων του FINAL 4 και του Τελικού του Κυπέλλου Ελλάδος πετοσφαίρισης ανδρών, περιόδου 2022-2023, οι οποίοι θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή, 31 Μαρτίου 2023 και το Σάββατο, 01 Απριλίου 2023 στο Κλειστό Γυμναστήριο «ΤΕΝΤΑΣ» στην Καλαμάτα Μεσσηνίας» (δείτε ΕΔΩ).

Ομιλία Αλέξη Τσίπρα Καλαμάτα - 31 Μαρτίου 2023

Μετακίνηση φιλάθλων

Με απόφαση του Υπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη, απαγορεύεται η οργανωμένη μετακίνηση οργανωμένων φιλάθλων των ομάδων ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, ΜΙΛΩΝ, ΠΑΟΚ, ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Α.Ο., για τους αγώνες του FINAL 4 Κυπέλλου Ελλάδας Πετοσφαίρισης Ανδρών, μεταξύ των προαναφερόμενων ομάδων, οι οποίοι θα διεξαχθούν την 31.03.2023 και την 01.04.2023 στο Κλειστό Γυμναστήριο Καλαμάτας «ΤΕΝΤΑΣ» (δείτε ΕΔΩ).

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις

Επίσης, εκδόθηκε απόφαση προσωρινών κυκλοφοριακών ρυθμίσεων με ισχύ, την 31-03-2023, ημέρα Παρασκευή, από την 14:30 ώρα έως τη λήξη του δεύτερου ημιτελικού αγώνα και την αναχώρηση των φιλάθλων και των αθλητικών αποστολών και την 01-04-2023, ημέρα Σάββατο, από την 18:00 ώρα έως τη λήξη του τελικού αγώνα και την αναχώρηση των φιλάθλων και των αθλητικών αποστολών. Συγκεκριμένα:

α) Απαγορεύεται η κυκλοφορία, καθώς και την στάση και στάθμευση, παντός είδους οχήματος, στις κάτωθι οδούς:

  • Σφακιανάκη, από την οδό Καλλιπατείρας έως την οδό Λακωνικής.
  • 9ου Συντάγματος Πεζικού, από την οδό Σφακιανάκη έως την οδό Σοφίας Κοσμοπούλου.
  • Ορλάνδου, από την οδό Αλκυόνης έως την οδό 9ου Συντάγματος Πεζικού.
  • Σοφούλη, από την οδό 9ου Συντάγματος έως την οδό Μαρινάτου.
  • Αλκυόνης, από την οδό Καλλιπατείρας έως την οδό 9ου Συντάγματος Πεζικού.
  • Μαρινάτου, από την οδό Σοφούλη έως την οδό Σφακιανάκη.
  • Στις οδούς Σοφούλη και Αλκυόνης, επιτρέπεται η κυκλοφορία οχημάτων μόνο για την εξυπηρέτηση των μόνιμων κατοίκων περιοχής.

β) Απαγορεύεται η στάση και στάθμευση, παντός είδους οχήματος, στις κάτωθι οδούς / σημεία:

  • Σοφίας Κοσμοπούλου, από την οδό Παπαφλέσσα έως την οδό 9ου Συντάγματος Πεζικού.
  • Καλλιπατείρας, από την οδό Τσικλητήρα έως την οδό Μαρίας Κάλλας.
  • Στον ανατολικό χώρο στάθμευσης οχημάτων του γηπέδου «ΤΕΝΤΑΣ» καθώς και στον χώρου στάθμευσης ορισμένης κατηγορίας οχημάτων (Δ.Χ.Ε.-Ταξί).

Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται, κατά περίπτωση, μέσω παρακαμπτήριων οδών, με εξαίρεση τα οχήματα άμεσης επέμβασης – εκτάκτου ανάγκης (ΕΛ.ΑΣ – Π.Υ & ΕΚΑΒ), καθώς και τα οχήματα που θα φέρουν διαπίστευση από την Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης.

Επιμελητήριο Αρκαδίας - Δράσεις για σένα
ΔΕΗ - Αγροτικά ΓΑΙΑ - Προϊόντα ηλεκτρικής ενέργειας αποκλειστικά για αγροτικές εκμεταλλεύσεις
City Hospital - Ιδιωτική κλινική Καλαμάτα

ΕΛΛΑΔΑ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΔΙΕΘΝΗ

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Αίθριος ο καιρός και μικρή άνοδος της θερμοκρασίας την Παρασκευή στην Καλαμάτα [αναλυτικά η πρόγνωση]

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Η «καρδιά» του βόλεϊ χτυπά στην Καλαμάτα: Ξεκινά την Παρασκευή στην Τέντα το final four του Κυπέλλου Ελλάδας [αναλυτικά το πρόγραμμα]

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Έχασε αλλά άρεσε ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός έχασε στον πρώτο φιλικό αγώνα προετοιμασίας του στην Ολλανδία αλλά άφησε πολύ καλές εντυπώσεις, αν ληφθεί υπόψη ότι η πειραϊκή

Δείτε επίσης