Αυτοδιοικητικές εκλογές: Πανέτοιμος ο Βασιλόπουλος για τη μάχη του δήμου Καλαμάτας – Ενεργοποιείται η πλευρά Τζαμουράνη

/

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται ο σχεδιασμός του δημάρχου Καλαμάτας, Θανάση Βασιλόπουλου, ο οποίος έχει ήδη ανακοινώσει 15 νέες υποψηφιότητες για τις εκλογές του ερχόμενου Οκτωβρίου. Να απαντήσει και να καλύψει το χαμένο έδαφος θέλει ο Βασίλης Τζαμουράνης.

Σε πλήρη ετοιμότητα βρίσκεται ο συνδυασμός του Θανάση Βασιλόπουλου, ενόψει των αυτοδιοικητικών εκλογών, δεδομένου ότι ήδη έχουν ανακοινωθεί και έχουν παρουσιαστεί στα ΜΜΕ 15 νέοι υποψήφιοι.

Πρόκειται για πρόσωπα που δεν συμμετείχαν στην προηγούμενη εκλογική αναμέτρηση, δεδομένο που σηματοδοτεί τη διεύρυνση της παράταξης Βασιλόπουλου. Επίσης, πρόκειται για υποψήφιους που προέρχονται και έχουν αναφορές σε κοινωνικούς χώρους, που μέχρι τώρα υπήρξε υστέρηση, γεγονός που σηματοδοτεί και την ποιοτική διεύρυνση του ψηφοδελτίου του κ. Βασιλόπουλου.

Πλέον, μετά την ανακοίνωση των πρώτων 15 υποψηφιοτήτων, είναι σαφές ότι η «Δημιουργική Πρωτοβουλία» βρίσκεται ένα βήμα μπροστά, τουλάχιστόν, από τους αντιπάλους της, καθώς όχι μόνο είναι η μόνη παράταξη που ανακοινώνει υποψηφιότητες, αλλά είναι και η μοναδική που φαίνεται να υλοποιεί συγκεκριμένη στρατηγική ενόψει των εκλογών.

Διάβασε και αυτό: Δημιουργική Πρωτοβουλία: Πέντε νέες υποψηφιότητες παρουσίασε ο επικεφαλής της παράταξης και δήμαρχος Καλαμάτας

Η απάντηση Τζαμουράνη

Εκείνο που μένει να απαντηθεί και έχει εξαιρετικό ενδιαφέρον είναι αν και πως ο βασικός αντίπαλος του κ. Βασιλόπουλου, ο Βασίλης Τζαμουράνης, σχεδιάζει να απαντήσει για να καλύψει το χαμένο έδαφος.

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Τζαμουράνης έχει εγκαίρως ανακοινώσει την υποψηφιότητά του, ωστόσο, ακόμα δεν έχει παρουσιάσει υποψήφιους με τον συνδυασμό του.

Σύμφωνα με πληροφορίες πάντως, η πλευρά Τζαμουράνη αναμένεται το επόμενο χρονικό διάστημα να ενεργοποιηθεί, δεδομένου ότι η έντονη δραστηριότητα του κ. Βασιλόπουλου έχει επιταχύνει τις εσωτερικές εξελίξεις στην παράταξή του.

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Βεζένκοφ: «Δεν έχω γίνει ακόμη ο επόμενος Σπανούλης ή Πρίντεζης»

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Παρουσία Αλαφούζου η τελευταία προπόνηση πριν τον Βόλο, «μέσα» οι Σπόραρ, Ιωαννίδης και Κουρμπέλης

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ