ΚΚΕ: Εκδήλωση την Τετάρτη στην Καλαμάτα με ομιλητή τον Διονύση Τσακνή – Την ερχόμενη Πέμπτη η παρουσίαση του ψηφοδελτίου

/

Εκδήλωση με θέμα «Μαζί με τους καλλιτέχνες ορθώνουμε φωνή, παλεύουμε να μείνει η τέχνη ζωντανή. Γιατί μόνο ο λαός σώζει το λαό, με ισχυρό ΚΚΕ», θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη (20:00) στην Καλαμάτα (Μώμος Cafe Bar). Στην εκδήλωση ομιλητής θα είναι ο Διονύσης Τσακνής, υποψήφιος βουλευτής επικρατείας με το ΚΚΕ, ενώ θα χαιρετήσει και ο υποψήφιος βουλευτής Μεσσηνίας, Γιάννης Γαλανόπουλος.

Η συγκεκριμένη εκδήλωση είναι η πρώτη από μια σειρά άλλες, οι οποίες θα πραγματοποιηθούν έως την ερχόμενη Δευτέρα.

Αναλυτικά:

Πέμπτη 6/4: Ομιλία – Συγκέντρωση με θέμα “Στις 21 Μάη Ισχυρό ΚΚΕ” στις  7 το απόγευμα, στην πλατεία Ομήρων Γερμανίας. Θα μιλήσει ο Γαλανόπουλος Γιάννης, υποψήφιος βουλευτής Μεσσηνίας με το ΚΚΕ.

Σάββατο 8/4: Ομιλία στους Γαργαλιάνους, στο καφενείο “Αττικό”, στις 8 το απόγευμα. Θα μιλήσει ο Σπύρος Νικολόπουλος, υποψήφιος βουλευτής με το ΚΚΕ.

Κυριακή 9/4: Συζήτηση με γονείς και με θέμα: “Στη μάχη για το μέλλον των παιδιών μας, αγώνας με ισχυρό ΚΚΕ”. Θα μιλήσει ο Παναγιώτης Κατηφές, υποψήφιος βουλευτής με το ΚΚΕ στη Β΄ Πειραιά και Πρόεδρος της ΑΣΓΜΕ. Θα χαιρετήσει η Στέλλα Χρηστέα, υποψήφια βουλευτής Μεσσηνίας με το ΚΚΕ. Η συζήτηση θα γίνει στις 6 το απόγευμα, στο Vino Banco Tapas Bar.

Σύσκεψη – συζήτηση με θέμα: “21 Μάη Ισχυρό ΚΚΕ”, διοργανώνει η Κομματική Οργάνωση Πύλου. Θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα του Δημαρχείου Πύλου, στις 7 το απόγευμα. Θα μιλήσει ο Σπύρος Νικολόπουλος, υποψήφιος βουλευτής Μεσσηνίας του ΚΚΕ.

Σύσκεψη – συζήτηση με θέμα: “21 Μάη Ισχυρό ΚΚΕ”, διοργανώνει η Κομματική Οργάνωση Κυπαρισσίας. Θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα του Δημαρχείου Κυπαρισσίας, στις 7 το απόγευμα. Θα μιλήσει ο Καραγιάννης Γιώργος, μέλος της ΤΕ Μεσσηνίας του ΚΚΕ, θα χαιρετήσει η Ειρήνη Κουκούμη, υποψήφια βουλευτής Μεσσηνίας του ΚΚΕ.

Δευτέρα 10/4: Σύσκεψη – συζήτηση με θέμα: “21 Μάη Ισχυρό ΚΚΕ”, διοργανώνει η Κομματική Οργάνωση Μάνης. Θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα του Δημαρχείου Καραδαμύλης, στις 7 το απόγευμα. Θα μιλήσει ο Άρης Κομπότης υποψήφιος βουλευτής Μεσσηνίας του ΚΚΕ.

Την Πέμπτη η παρουσίαση του ψηφοδελτίου

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι την ερχόμενη Πέμπτη η Τ.Ε. Μεσσηνίας του ΚΚΕ θα παραχωρήσει συνέντευξη τύπου, όπου θα γίνει η παρουσίαση των υποψήφιων βουλευτών του Νομού.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Το Παρίσι απαγορεύει τα ηλεκτρικά πατίνια

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Προς χρήση από σήμερα: Εγκαινιάστηκε το νέο γήπεδο ποδοσφαίρου στο 1ο Γυμνάσιο της Μεσσήνης

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΚΚΕ