Πέντε ακόμα υποψήφιους με τον συνδυασμό «Δημιουργική Πρωτοβουλία» ανακοίνωσε ο επικεφαλής της παράταξης και δήμαρχος Καλαμάτας, Θανάσης Βασιλόπουλος.
Με τους 5 νέους υποψήφιους που ανακοινώθηκαν την Τρίτη (4/4) συμπληρώνεται η πρώτη εικοσάδα νέων υποψήφιων της «Δημιουργικής Πρωτοβουλίας». Υπενθυμίζεται ότι μέχρι τώρα κανένας συνδυασμός δεν έχει ανακοινώσει υποψήφιους, γεγονός που δείχνει ότι ο σχεδιασμός και η ετοιμότητα της παράταξης Βασιλόπουλου είναι ένα βήμα μπροστά από τους υπόλοιπους διεκδικητές του δήμου Καλαμάτας.
Η ομιλία του δημάρχου Καλαμάτας και τα βιογραφικά των νέων υποψήφιων
Κατά την παρουσίαση των πέντε νέων υποψήφιων ο Θανάσης Βασιλόπουλος σημείωσε:
«Με τη σημερινή παρουσίαση συμπληρώνεται η πρώτη εικοσάδα των νέων υποψηφίων της “Δημιουργικής Πρωτοβουλίας για το Δήμο Καλαμάτας”.
Πρόκειται για γυναίκες και άνδρες που ενώνουν δυνάμεις μαζί μας, για ένα Δήμο φιλικό και ακόμη πιο σύγχρονο και λειτουργικό. Έναν Δήμο που θα συνεχίσει να υπηρετεί την αναπτυξιακή προοπτική της περιοχή μας, έχοντας πάντα στο επίκεντρό του την καθημερινότητα των συνδημοτών μας.
Με χαρά λοιπόν και σήμερα, καλωσορίζουμε στην οικογένεια της «Δημιουργικής Πρωτοβουλίας για το Δήμο Καλαμάτας» τους:
Αφάλης Χαράλαμπος: Ο Μπάμπης είναι απόφοιτος της Σχολής Ανθυποπυραγών Πυροσβεστικής Ακαδημίας. Έχει ολοκληρώσει τη σχολή επιμόρφωσης και μετεκπαίδευσης Αξιωματικών Πυροσβεστικού Σώματος και είναι τελειόφοιτος της Σχολής Δημόσιας Διοίκησης και Οικονομίας του Ανώτατου Τεχνολογικού Ιδρύματος Καλαμάτας.
Έχει διατελέσει Διοικητής Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Νομού Μεσσηνίας και Νομού Σάμου, Περιφερειάρχης Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Βορείου Αιγαίου,
Επιτελάρχης του Αρχηγείου Πυροσβεστικού Σώματος με το βαθμό του Υποστρατήγου, Γενικός Επιθεωρητής Νοτίου Ελλάδος, Α΄ Υπαρχηγός Πυροσβεστικού Σώματος με το βαθμό του Αντιστρατήγου. Σε όλες τις θέσεις υπηρέτησε πάντα με αίσθημα ευθύνης και γνώμονα την προστασία του κοινωνικού συνόλου, για τον λόγο αυτό έχει λάβει σειρά τιμητικών διακρίσεων όπως:
Το μετάλλιο Πυροσβεστικής Αξίας Γ, Β και Α’ Τάξης, το Χρυσό Σταυρό Τάγματος Φοίνικα αλλά και ως Ανώτερος Ταξιάρχης Τάγματος του Φοίνικα.
Είναι Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Βέργας.
Είναι παντρεμένος με τη Μαρία Κακούνη, υπάλληλο της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων, και πατέρας δύο τέκνων.
Γιαννακοπούλου Κατίνα (Καίτη): Η Καίτη έχει υπάρξει ελεύθερος επαγγελματίας πάνω από σαράντα έτη και πλέον είναι συνταξιούχος.
Έχει διατελέσει μέλος της Τοπικής Κοινότητας Καλαμάτας και Αντιπρόεδρος της Κεντρικής Αγοράς Καλαμάτας για πολλά έτη.
Είναι Ιδρυτική Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου ΦαραίΓιαννιτσανίκων.
Με πλούσια πολιτιστική και κοινωνική δραστηριότητα. Από το 2016 μέχρι και σήμερα εκλέγεται και παραμένει πρόεδρος του Δ.Σ. του Συλλόγου. Έχει αποκτήσει δυο γιούς με το Στάθη Γιαννακόπουλο.
Ηλιόπουλος Αναστάσιος (Τάσος): Ο Τάσος έχει διατελέσει επί σειρά ετών Διευθυντής Αστυνομικού Τμήματος, Διευθυντής Τροχαίας
Καλαμάτας, Αστυνομικός υποδιευθυντής της Α.Δ. Μεσσηνίας, ενώ μετά από 34 χρόνια υπηρεσίας είναι πλέον συνταξιούχος με το Βαθμό του Αστυνομικού Διευθυντή.
Έχει ασχοληθεί με την Τοπική Αυτοδιοίκηση καθώς έχει υπηρετήσει ως Αντιδήμαρχος και Δημοτικός Σύμβουλος Μεσσήνης.
Είναι μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Γενικού Νοσοκομείου Μεσσηνίας.
Είναι παντρεμένος με την Σταυρούλα Μπούρα με την οποία έχουν αποκτήσει δυο παιδιά.
Μητσέας Στυλιανός: Ο Στέλιος είναι απόφοιτος Επαγγελματικού Λυκείου με κατεύθυνση Διοίκηση – Οικονομία.
Έχει εργαστεί επί σειρά ετών σε επιχειρήσεις του ιδιωτικού τομέα στην πόλη της Καλαμάτας και είναι τεχνίτης κεραμοσκεπών.
Είναι άνθρωπος της προσφοράς. Συμμετέχει και δραστηριοποιείται σε εθελοντικές οργανώσεις της πόλης μας και σε πολιτιστικούς φορείς, πάντα με γνώμονα την αγάπη του για το συνάνθρωπο.
Μιχαλόπουλος Κωνσταντίνος: Ο Κωνσταντίνος είναι απόφοιτος του Τμήματος Οικονομικής και Περιφερειακής Ανάπτυξης, της Σχολής Επιστημών Οικονομίας και Δημόσιας Διοίκησης του Παντείου Πανεπιστημίου.
Ως οικονομολόγος προσφέρει τις υπηρεσίες του στην Αναπτυξιακή Μεσσηνίας και εργάζεται στον Γενικό Οργανισμό Εγγείων Βελτιώσεων Παμίσου, ενώ είναι υπεύθυνος στην οικογενειακή επιχείρηση «Αίθουσες εκδηλώσεων Τέσσερος».
Έχει διατελέσει Πρόεδρος Κοινότητας Θουρίας για πέντε έτη ενώ μέχρι και σήμερα είναι εκλεγμένο μέλος στο Δ.Σ. της Κοινότητας. Είναι έγγαμος και έχει αποκτήσει δυο παιδιά.
Καλή επιτυχία σε όλους τους υποψηφίους μας. Σας ευχαριστώ και πάλι για τη σημερινή σας παρουσία».


Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
