Δεν έχουν ούτε για τα βασικά ενόψει Πάσχα: Διανομή τροφίμων σε περισσότερες από 5.000 οικογένειες στη Μεσσηνία – Πάνω από 500 οι δικαιούχοι κρέατος στην Καλαμάτα

5 Απριλίου 2023

Αίσθηση προκαλούν τα στοιχεία που έδωσαν στη δημοσιότητα η περιφέρεια Πελοποννήσου, αλλά και ο δήμος Καλαμάτας, σχετικά με τις οικογένειες που δεν μπορούν να καλύψουν ούτε τις βασικές ανάγκες τους.

Στη διανομή βασικών διατροφικών προϊόντων, στο πλαίσιο του προγράμματος ΤΕΒΑ, θα προχωρήσει τη Μεγάλη Εβδομάδα η Περιφέρεια Πελοποννήσου, σύμφωνα με ανακοίνωση της Περιφερειακής Ενότητας Μεσσηνίας.

Συγκεκριμένα, στην ανακοίνωση σημειώνεται ότι θα διατεθούν τρόφιμα (κρέας, τυριά, είδη παντοπωλείου, μαναβική), βρεφικά είδη και είδη Βασικής υλικής συνδρομής, σε 5.130 οικογένειες ωφελούμενων που αντιστοιχούν σε  8.435 άτομα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην ενίσχυση άπορων, ενόψει Πάσχα, θα προχωρήσει και ο δήμος Καλαμάτας, καθώς σχετικό θέμα τέθηκε στη συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής της Τετάρτης.

Στην εισήγησή της η Διεύθυνσης Πρόνοιας του δήμου Καλαμάτας ζητά την έγκριση χορήγησης σε άπορους κατοίκους, διατακτικών προμήθειας αναγκαίων για την διατροφή τους ειδών (1.417,00 κιλά χοιρινό κρέας) και την εξειδίκευση πίστωσης ποσού 8.530 ευρώ. Δικαιούχοι του βοηθήματος είναι 562 άποροι κάτοικοι του δήμου Καλαμάτας.

City Hospital - Ιδιωτική κλινική Καλαμάτα

ΕΛΛΑΔΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΔΙΕΘΝΗ

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΥΠΟΙΚ: Προεκλογικό πυροτέχνημα της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης οι ανεδαφικές προτάσεις για το ιδιωτικό χρέος

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Εξαρθρώθηκε εγκληματική οργάνωση που διέπραττε ηλεκτρονικές απάτες με λεία δύο εκατομμύρια ευρώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΆΛΛΑ

Στις περιοχές με τις υψηλότερες τιμές πώλησης εξοχικών η Μεσσηνία: Μεθώνη, Καλαμάτα και Μάνη στις πιο ακριβές – Ακολουθούν Κορώνη και Κυπαρισσία [πίνακες]

Ανοδική πορεία ακολούθησαν οι μέσες ζητούμενες τιμές πώλησης εξοχικών κατοικιών τους πρώτους μήνες του 2024, στις δημοφιλείς για αγορά εξοχικού περιοχές της Ελλάδας,

Δείτε επίσης