Νέα Δημοκρατία: Ανακοινώθηκαν οι νέοι «γαλάζιοι» υποψήφιοι βουλευτές – Και επίσημα στο ψηφοδέλτιο της Μεσσηνίας οι τρεις γυναίκες

/

Τους υποψήφιους βουλευτές της, που δεν συμμετείχαν στις προηγούμενες εθνικές εκλογές, ανακοίνωσε η Νέα Δημοκρατία.

«Οι νέοι υποψήφιοι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, που θα διεκδικήσουν μια θέση στη βουλή στις εκλογές τις 21ης Μαΐου είναι πολίτες, καταξιωμένοι στις τοπικές κοινωνίες και στο επάγγελμά τους. Και όλοι τους πιστοί στο όραμα του Κυριάκου Μητσοτάκη για την Ελλάδα του 2027» αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση η ΝΔ.

Επισημαίνει ότι το 50% του συνόλου των υποψηφίων της Νέας Δημοκρατίας θα είναι νέα πρόσωπα, χωρίς συμμετοχή, μέχρι σήμερα, στην κεντρική πολιτική σκηνή, διεκδικώντας για πρώτη φορά την ψήφο των Ελλήνων πολιτών.

Επίσης, η συμμετοχή των γυναικών στα ψηφοδέλτια ανέρχεται σε ποσοστό 42% και των ανδρών στο 58%. Ενώ, ο μέσος όρος ηλικίας των νέων υποψηφίων είναι τα 44 έτη.

Σε σχέση με τη Μεσσηνία οι νέες υποψηφιότητες, μέχρι τώρα, είναι η Μαριλένα Γυφτέα, η Πιπίνα Κουμάντου και η Πέγκυ Νίκα.

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Γαλλία: 400.000 άνθρωποι διαδήλωσαν στο Παρίσι κατά της συνταξιοδοτικής μεταρρύθμισης

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Αίθριος ο καιρός στην Καλαμάτα το μεγαλύτερο διάστημα της Παρασκευής – Έως τους 18 βαθμούς Κελσίου η θερμοκρασία [αναλυτικά η πρόγνωση]

ΠΡΟΣΦΑΤΑ Ν.Δ.