ΠΑΕ Ολυμπιακός: «Καλούμε τις FIFA/UEFA και την Πολιτεία να παρέμβουν σε αυτά τα αίσχη»

Ορισμό «διαιτητή ελίτ» ζητά η ΠΑΕ Ολυμπιακός, αντί του Κροάτη διαιτητή Φραν Γιόβιτς, στο ντέρμπι «αιωνίων», με τον Παναθηναϊκό, στη «Λεωφόρο» την ερχόμενη Κυριακή (9/4) για τα πλέι οφ της Super League. «Πλέον δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια για λόγια. Καλούμε τις υπερεθνικές Ομοσπονδίες FIFA/UEFA και την Πολιτεία να παρέμβουν σε αυτά τα αίσχη και να οριστεί διαιτητής ελίτ ή σε διαφορετική περίπτωση η ευθύνη για ό,τι συμβεί θα είναι και δική τους και όχι μόνο των επικίνδυνων στημένων της ΕΠΟ και της ΚΕΔ,» αναφέρουν οι «ερυθρόλευκοι» και εξαπολύουν πυρά κατά της ΕΠΟ και της ΚΕΔ.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ΠΑΕ Ολυμπιακός: 

«Μπαλτάκος, Μπένετ, Μάνταλος και η λοιπή συμμορία βάζουν για μια ακόμα φορά βόμβα στα θεμέλια του Πρωταθλήματος. Αγνοώντας το πραγματικό ποδόσφαιρο, τις ομάδες και όσα ζήτησαν, όρισαν διαιτητή που δεν είναι ελίτ και έρχεται από πολύ κατώτερο πρωτάθλημα απο το ελληνικό.

Η συμφωνία και η απαίτηση των ομάδων ήταν ξεκάθαρη: Ελίτ διαιτητές στα ντέρμπι και διαιτητές 1ης κατηγορίας μόνον αν είναι από τα δέκα μεγαλύτερα πρωταθλήματα!

Με όλα όσα προηγήθηκαν και παρά τις “διαβεβαιώσεις” Μπένετ ότι για τις τρεις επόμενες αγωνιστικές υπάρχουν ελίτ που έχουν συμφωνήσει να έρθουν, ορίζουν έναν τέτοιο διαιτητή στο μεγαλύτερο ελληνικό ντέρμπι και στον πιο κρίσιμο αγώνα μέχρι τώρα στο Πρωτάθλημα. Δεν μπόρεσαν (γιατί δεν ήθελαν) να βρουν ούτε διαιτητή από τα δέκα μεγαλύτερα πρωταθλήματα.

Πλέον δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια για λόγια. Καλούμε τις υπερεθνικές Ομοσπονδίες FIFA/UEFA και την Πολιτεία να παρέμβουν σε αυτά τα αίσχη και να οριστεί διαιτητής ελίτ ή σε διαφορετική περίπτωση η ευθύνη για ό,τι συμβεί θα είναι και δική τους και όχι μόνο των επικίνδυνων στημένων της ΕΠΟ και της ΚΕΔ».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Ο Κροάτης Γιόβιτς διαιτητής στο Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Απάντηση της ΕΠΟ στον Ολυμπιακό για τον ορισμό διαιτητή στο ντέρμπι «αιωνίων»

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Νοκ άουτ με ΑΕΚ ο Αϊτόρ

Με πρόβλημα της τελευταίας στιγμής τον Αϊτόρ Κανταλαπιέδρα, ο οποίος ακολούθησε θεραπεία λόγω ενοχλήσεων στο δάκτυλο