Στο Νοσοκομείο της Καλαμάτας η Πέγκυ Νίκα : Να στηρίξουμε όλοι την προσπάθεια που καταβάλλεται, δηλώνει η υποψήφια της Νέας Δημοκρατίας

/

Το Νοσοκομείο Καλαμάτας επισκέφθηκε το πρωί σήμερα η υποψήφια Βουλευτής Μεσσηνίας της Νέας Δημοκρατίας Πέγκυ Νίκα, όπου ενημερώθηκε αναλυτικά από την Διοικήτριά του, κα Ελένη Αλειφέρη, για την λειτουργία του ιδρύματος, τις προσπάθειες εκσυγχρονισμού και ενίσχυσης καθώς και για τα έργα επέκτασής του.

Στη συνέχεια η κυρία Νίκα, συνοδευόμενη από την κυρία Αλειφέρη επισκέφθηκαν τα Εξωτερικά Ιατρεία και τον υπό κατασκευή στεγασμένο χώρο επέκτασής τους, όπου είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με  στελέχη και εργαζόμενους του Νοσοκομείου.

Μετά το πέρας της συνάντησης η κυρία Νίκα αφού ευχαρίστησε την κυρία Αλειφέρη για την πληρέστατη ενημέρωση που της παρείχε, εξέφρασε τα συγχαρητήριά της για τις προσπάθειες που καταβάλει, ώστε το Νοσοκομείο να έχει θετική πορεία προς όφελος της υγείας των πολιτών του Νομού και πρόσθεσε:

«Επειδή είμαι χρήστης των δημοσίων ιατρικών υπηρεσιών, καθώς και του Νοσοκομείου Καλαμάτας, μπορώ να διακρίνω τις αλλαγές. Διαπίστωσα λοιπόν ότι όντως υπάρχει πολύ μεγάλη θετική αλλαγή σε σύγκριση με τα παλαιότερα χρόνια και πραγματικά γίνεται σπουδαίο έργο με ταχύτητα και αποτελεσματικότητα προς όφελος του πολίτη.

Έχουμε χρέος όλοι, όχι μόνο οι υποψήφιοι και η διοίκηση αλλά και ο κάθε πολίτης να βοηθήσουμε τις προσπάθειες που καταβάλλονται για να προχωρήσει μπροστά το Νοσοκομείο διότι αυτό είναι προς όφελος για όλον τον κόσμο».

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Αθανασόπουλος για Καλαμάτα – Ριζόμυλος: Θα ζητήσουμε να συμπεριληφθούν στη μελέτη οι 11 παρατηρήσεις μας

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Ν. Δένδιας: Η Ελλάδα είναι ανοιχτή σε διάλογο με την Τουρκία την επομένη των εκλογών, με βάση το διεθνές δίκαιο

ΠΡΟΣΦΑΤΑ Ν.Δ.