Δήμος Καλαμάτας: «Τρέχει» να προλάβει τον Θανάση Βασιλόπουλο ο Βασίλης Τζαμουράνης

/

Πλήρως επιβεβαιώθηκε το ρεπορτάζ των προηγούμενων ημερών, που κατέγραψε τον προβληματισμό που επικρατεί στην παράταξη του Βασίλη Τζαμουράνη, σχετικά με τη στρατηγική του ενόψει των αυτοδιοικητικών εκλογών.

Το messiniapress είχε αναφερθεί στο συγκεκριμένο ζήτημα και μάλιστα πριν από μια εβδομάδα είχε καταγράψει σε σχετικό ρεπορτάζ την πληροφορία που ήθελε την πλευρά Τζαμουράνη να επιχειρεί τις επόμενες μέρες να ανακάμψει, προκειμένου να καλύψει το χαμένο έδαφος.

Η επιβεβαίωση του ρεπορτάζ ήρθε την Παρασκευή (8/4) όπου 17 μέλη της παράταξης Κοσμόπουλου, ο οποίος δεν θα είναι υποψήφιος στις ερχόμενες εκλογές, ανακοίνωσαν τη στήριξή τους στον Βασίλη Τζαμουράνη.

Πρόκειται για την πρώτη «κίνηση» του κ. Τζαμουράνη στην «σκακιέρα» των αυτοδιοικητικών εκλογών, η οποία όμως έρχεται καθυστερημένα, καθώς ήδη έχει δημιουργηθεί η αίσθηση ότι στην πλευρά της αντιπολίτευσης υπάρχει δυστοκία, έλλειμα συσπείρωσης και αδυναμία να επιβάλει πολιτική ατζέντα.

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Τζαμουράνης, παρότι έχει γνωστοποιήσει ότι θα είναι υποψήφιος δήμαρχος Καλαμάτας από τον Σεπτέμβριο του 2022 μέχρι σήμερα δεν έχει ανακοινώσει κανέναν υποψήφιο.

Αντιθέτως, ο συνδυασμός «Δημιουργική Πρωτοβουλία», του οποίου επικεφαλής είναι ο δήμαρχος Καλαμάτας, Θανάσης Βασιλόπουλος, έχει ήδη ανακοινώσει 25 νέους υποψήφιους, έχει καταφέρει να «επιβάλει» τη δική του ατζέντα και, κυρίως, η στρατηγική που ακολουθεί έχει κιόλας δημιουργήσει «παράσταση νίκης».

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Συνάντηση Παναγιωτοπούλου με τον Περιφερειακό Διευθυντή Πελοποννήσου: Πρόταση για την ανάπτυξη νέων εθελοντικών Πυροσβεστικών Υπηρεσιών στην Τριφυλία

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Πιερρακάκης: Από τις αρχές Ιουνίου η αίτηση επιδότησης για την «έξυπνη» πολυκατοικία

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Καλαμάτα: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις από τον κόμβο «Φωτεινή» έως το Φιλοξένια για την εκτέλεση εργασιών αποκατάστασης βλάβης σε αγωγό αποχέτευσης

Απόφαση για τη λήψη μέτρων (προσωρινές ρυθμίσεις κυκλοφορίας), προκειμένου να εκτελεστούν επείγουσες εργασίες αποκατάστασης βλάβης σε

Διαψεύστηκαν οι Κασσάνδρες: Χωρίς προβλήματα η υδροδότηση της Καλαμάτας το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος – Οι επόμενες κινήσεις της δημοτικής αρχής και η πολιτική «μάχη» με φόντο το νερό

Άντεξαν οι υποδομές υδροδότησης της Καλαμάτας την πίεση του τριημέρου, παρά το γεγονός ότι στη Μεσσηνιακή