Η εκδοχή των Πολωνών διαιτητών για το επεισόδιο στο «Ελ. Βενιζέλος»

Ο πολωνικός Τύπος αναπαρήγαγε τα ελληνικά δημοσιεύματα για την ομάδα διαιτησίας του Πάβελ Ρατσκόφσκι, ο οποίος είχε οριστεί από την ΚΕΔ για το παιχνίδι των πλέι οφ ΑΕΚ-Άρης και εμφανίστηκε στο «Ελ. Βενιζέλος», μαζί με βοηθούς και VAR, επηρεασμένος από τη χρήση αλκοόλ, με την πολωνική τετράδα να δημιουργεί επεισόδιο.

Κάποια πολωνικά ΜΜΕ προσπάθησαν να επικοινωνήσουν με τους συμπατριώτες τους διαιτητές, καθώς τους έκανε εντύπωση η αναφορά πως η τετράδα ήταν «εξαφανισμένη».

Ένα απ΄ αυτά τα ΜΜΕ ήταν η ιστοσελίδα «meczyki.pl» που μίλησε με τους διαιτητές, οι οποίοι αρνήθηκαν την παρουσίαση του θέματος όπως αυτή έγινε από τον ελληνικό Τύπο και κατέθεσαν τη δική τους εκδοχή. 

Γράφει λοιπόν -μεταξύ άλλων- η ιστοσελίδα (https://www.meczyki.pl/newsy/awantura-z-udzialem-polskich-sedziow-pawel-raczkowski-nie-powiedz-hitu-w-grecji-nasz-news/209561-n):

«Οι Πολωνοί διαιτητές με τους οποίους επικοινωνήσαμε διαψεύδουν την εκδοχή που δίνουν τα ΜΜΕ. Σύμφωνα με αυτούς, δύο Έλληνες που μιλούσαν και πολωνικά τους επιτέθηκαν, ισχυριζόμενοι ότι είναι οπαδοί του Παναθηναϊκού. 

Είπαν ότι θα τους καταστρέψουν. Ένας από τους διαιτητές μάλιστα δέχθηκε φτύσιμο. Ο επικεφαλής των Πολωνών διαιτητών, Τόμας Μικούλσκι, γνωρίζει ήδη την κατάσταση.

Σύμφωνα με Έλληνες δημοσιογράφους, την υπόθεση κατήγγειλε σήμερα το πρωί στην αστυνομία ο γιος των φερόμενων θυμάτων του περιστατικού. Οι Πολωνοί θα πρέπει να εμφανιστούν για διευκρινίσεις».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΥΡΙΖΑ: Με τους ερασιτεχνικούς χειρισμούς του, ο κ. Μητσοτάκης μετατρέπεται στον μεγαλύτερο χορηγό της Ακροδεξιάς

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Ο Διαμαντόπουλος ορίστηκε στο ΑΕΚ-Άρης

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ