ΣΥΡΙΖΑ: Με τους ερασιτεχνικούς χειρισμούς του, ο κ. Μητσοτάκης μετατρέπεται στον μεγαλύτερο χορηγό της Ακροδεξιάς

«Ο κ. Μητσοτάκης με τους τραγικά ερασιτεχνικούς χειρισμούς του μετατρέπεται στον μεγαλύτερο χορηγό της Ακροδεξιάς. Αφού μαζί με το ΠΑΣΟΚ ψήφισε μία τροπολογία, που δυστυχώς αποδείχτηκε φιάσκο, σήμερα έρχεται να διορθώσει το λάθος με ένα μεγαλύτερο λάθος» αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ σε ανακοίνωσή του, με αφορμή την δήλωση του Αντιπροέδρου του Αρείου Πάγου για την τροπολογία του υπουργείου Εσωτερικών σχετικά με τη συμμετοχή κομμάτων στις εκλογές. 

«Όπως καταγγέλει και ο Αντιπρόεδρος του Αρείου Πάγου, η νέα τροπολογία που κατατέθηκε στη Βουλή συνιστά πρωτοφανή στα χρονικά παρέμβαση στη Δικαιοσύνη και στην λειτουργία του Αρείου Πάγου» συνεχίζει η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ που συμπληρώνει: «Το μόνο που καταφέρνει ο κ. Μητσοτάκης όμως με αυτές τις συνταγματικές ακροβασίες είναι να προσδίδει αντισυστημικά χαρακτηριστικά και να φουσκώνει τα ποσοστά της ακροδεξιάς.

Δεν μας άκουσε όταν προειδοποιούσαμε και απέρριψε την τροπολογία που είχαμε καταθέσει και αποτελούσε την μόνη λύση για τον αποκλεισμό των νεοναζί. 

Τώρα, σε αυτήν την παρωδία ας αναλάβει μόνος του την ευθύνη».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ: Αν είχε εισακουστεί η πρότασή μας για το «κόμμα Κασιδιάρη», δεν θα είχαμε φτάσει στις σημερινές δυσάρεστες εξελίξεις

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Η εκδοχή των Πολωνών διαιτητών για το επεισόδιο στο «Ελ. Βενιζέλος»

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΕΛΛΑΔΑ