Αλλάζει όψη το σχολικό συγκρότημα του πρώην Πολυκλαδικού: Παρεμβάσεις συντήρησης από τον δήμο Καλαμάτας 1.000.000 ευρώ [φωτογραφίες]

/

Σημαντικές εργασίες συντήρησης υποδομών εκτελούνται στο σχολικό συγκρότημα του πρώην Πολυκλαδικού Λυκείου της Καλαμάτας.

Σε σχετική ανακοίνωση ο δήμος Καλαμάτας σημειώνει ότι «οι παρεμβάσεις, που ξεπερνούν το 1 εκατ. €,εντάσσονται σε εργολαβία που ο Δήμος Καλαμάτας εξασφάλισε από τις Κτιριακές Υποδομές Α.Ε.».

Οι εργασίες που είναι σε εξέλιξη, σημειώνεται στην ίδια ανακοίνωση, αφορούν την προμήθεια και τοποθέτηση υγρομονωτικών και θερμομονωτικών υλικών για τη στεγανοποίηση και θερμομόνωση οροφών τις κτιριακές εγκαταστάσεις του πρώην Πολυκλαδικού. Ακόμα, για το εν λόγω σχολικό συγκρότημα, έχουν προβλεφθεί -επίσης μέσω των Κτιριακών Υποδομών- εργασίες αποκατάστασης ενανθρακώσεων φέροντος οργανισμού, προϋπολογισμού περί τις 350.000 €.

340006048 857415335717621 6440471696933362938 n
Αυτοψία στο σχολικό συγκρότημα του πρώην Πολυκλαδικού πραγματοποίησε τη Μ. Δευτέρα ο δήμαρχος Καλαμάτας, Θανάσης Βασιλόπουλος. Τον Δήμαρχο συνόδευαν ο αντιδήμαρχος, Δημήτρης Μαστραγγελόπουλος, ο αντιπρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, Ηλίας Γυφτέας, και στελέχη των Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου.

Τέλος, στην ανακοίνωση του δήμου Καλαμάτας τονίζεται ότι οι συγκεκριμένες εργασίες θα συνεχιστούν με ένταση καθ’ όλη τη διάρκεια των διακοπών του Πάσχα, ενώ ταυτόχρονα προγραμματισμένες παρεμβάσεις τόσο στο εν λόγω σχολικό συγκρότημα όσο και σε άλλες σχολικές μονάδες του Δήμου εξελίσσονται την περίοδο αυτή, είτε μέσα από την εργολαβία του Δήμου, είτε με συνεργεία αυτεπιστασίας της Δ.Τ.Υ.

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

«Τέλος» ο Μάντζιος από τον Αστέρα Τρίπολης, αναλαμβάνει ο Δουβίκας

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Άστατος ο καιρός στην Καλαμάτα τη Μεγάλη Τρίτη – Έως τους 19 βαθμούς Κελσίου η θερμοκρασία [αναλυτικά η πρόγνωση]

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Υπεγράφη το χρησιδάνειο μεταξύ δήμου Καλαμάτας και περιφέρειας Πελοποννήσου για την Μπιρμπίτα – 3.200.000 ευρώ για τη στέγαση των Ρομά της Αγίας Τριάδας

Υπεγράφη την Πέμπτη (1/6), από τον δήμαρχο Καλαμάτας, Θανάση Βασιλόπουλο, και τον περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Παναγιώτη Νίκα,