Π. Τσαπανίδου: Αδιανόητες παρεμβάσεις – Να ψηφίσουν έστω και τώρα την πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ που δίνει λύση στο αδιέξοδο, με σεβασμό στο Σύνταγμα

Να ψηφίσει η ΝΔ έστω και τώρα την πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ για τον αποκλεισμό της ακροδεξιάς, «που δίνει λύση στο αδιέξοδο με σεβασμό στο Σύνταγμα», καλεί η αξιωματική αντιπολίτευση την κυβέρνηση, κατηγορώντας τη για «αδιανόητες για μια δημοκρατία παρεμβάσεις», με τις οποίες, «αυτό που στο τέλος της ημέρας πετυχαίνει είναι να ενισχύσει την Ακροδεξιά».

Ειδικότερα, σε δήλωση της η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, Πόπη Τσαπανίδου, αναφέρει:

«Τρεις αλλεπάλληλες τροπολογίες για τον αποκλεισμό των νεοναζί, μια εν κρυπτώ συνάντηση του Γιώργου Γεραπετρίτη με τον αντιπρόεδρο του Αρείου Πάγου, και η παραίτηση του τελευταίου που ακολούθησε, αποκαλύπτουν ότι η κυβέρνηση δεν έχει κανένα ενδοιασμό να μετατρέπει μια σοβαρή υπόθεση για τη δημοκρατία σε παρωδία. Παρεμβαίνοντας απροκάλυπτα για άλλη μια φορά στη Δικαιοσύνη.

Με αυτές τις αδιανόητες για μια δημοκρατία παρεμβάσεις όμως, αυτό που στο τέλος της ημέρας πετυχαίνει είναι να ενισχύει την Ακροδεξιά.

Να ψηφίσουν έστω και τώρα την πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, που δίνει λύση στο αδιέξοδο με σεβασμό στο Σύνταγμα.

Παιγνίδια με τους θεσμούς εν ονόματι της προστασίας τους είναι απαράδεκτα και επικίνδυνα».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Δ. Μάντζος: Να υπάρξει κάθε θεσμικό μέσο ώστε μία καταδικασμένη εγκληματική οργάνωση να μη βρει το δρόμο προς τη Βουλή

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Κυρ. Μητσοτάκης: Αυτοί που δεν θα ψηφίσουν την τροπολογία είναι οι ίδιοι οι οποίοι κλείνουν το μάτι στη «Χρυσή Αυγή»

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΕΛΛΑΔΑ