ΗΠΑ: Έξι τραυματίες σε περιστατικό με πυροβολισμούς στο Λούιβιλ

10 Απριλίου 2023

Έξι άνθρωποι, μεταξύ των οποίων ένας αστυνομικός, τραυματίστηκαν σε ένα περιστατικό με πυροβολισμούς που σημειώθηκε σήμερα στο κέντρο της Λούιβιλ, μετέδωσε το CNN, επικαλούμενο μια πηγή.

Το αστυνομικό τμήμα της πόλης έκανε λόγο για πολλά θύματα από πυρά ενόπλου, μιλώντας για ένα περιστατικό που βρίσκεται σε εξέλιξη.

“Επιβεβαιώνουμε αναφορές για μια επίθεση σε εξέλιξη στο οικοδομικό τετράγωνο 300 του Ιστ Μέιν. Παρακαλούμε μείνετε μακριά από την περιοχή”, υπογραμμίζει η ανάρτηση του αστυνομικού τμήματος στο Twitter. Το FBI τόνισε ότι μέλη του έχουν φτάσει στο σημείο.

Ο δήμαρχος της πόλης, Κρέγκ Γκρίντμπεργκ, κάλεσε επίσης τους κατοίκους να αποφεύγουν την περιοχή γύρω από το γήπεδο μπέιζμπολ Σλάγκερ Φιλντ μέχρι νεωτέρας, μετέδωσε το Fox News.

Σύμφωνα με τον Independent, το περιστατικό σημειώθηκε σε τράπεζα.

Έντονη αστυνομική παρουσία ανέφερε και το Reuters κοντά σε κτίριο μιας τράπεζας στο κέντρο αυτής της πόλης των 625.000 κατοίκων.

«Βρισκόμουν στο φανάρι και το πρώτο πράγμα που είδα ήταν ένας άνδρας στην απέναντι μεριά του δρόμου σε μια διασταύρωση ο οποίος είχε ξαπλώσει στο έδαφος στην είσοδο ενός ξενοδοχείου», είπε ένας αυτόπτης μάρτυρας στο δίκτυο WDRB.

Ο κυβερνήτης του Κεντάκι, ο Άντι Μπεσίρ δήλωσε ότι κατευθύνεται στην πόλη, αφού έμαθε για το συμβάν.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Navarino Agora
Δωρεάν Ψηφιακή Μαστρογραφία
Δουλειά για Σένα - dypa.gov.gr
City Hospital - Ιδιωτική κλινική Καλαμάτα
myΔΕΗ

ΕΛΛΑΔΑ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΔΙΕΘΝΗ

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Κυρ. Μητσοτάκης: Τηρήσαμε τις προεκλογικές δεσμεύσεις μας, στηρίζουμε τους πολίτες

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Με επιστολή προς τη Λίγκα ο Παναθηναϊκός ζητάει εξηγήσεις απ’ την ΚΕΔ για τους Πολωνούς διαιτητές

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΔΙΕΘΝΗ

Δείτε επίσης