Με επικεφαλής τον υποψήφιο βουλευτή Μεσσηνίας Σπύρο Νικολόπουλο: Στη λαϊκή αγορά της Καλαμάτας κλιμάκιο του ΚΚΕ

/

Περιοδεία στη λαϊκή αγορά Καλαμάτας, πραγματοποίησε, την Τετάρτη 12 Απριλίου, κλιμάκιο του ΚΚΕ, με επικεφαλής τον Σπύρο Νικολόπουλο, υποψήφιο βουλευτή Μεσσηνίας με το ΚΚΕ. Κατά την διάρκεια της περιοδείας, μεταξύ άλλων τόνισε:

«Όλο και περισσότεροι εργαζόμενοι σήμερα, νέοι και νέες, σε όλη την Ελλάδα έχουν συνειδητοποιήσει ότι μόνο το ΚΚΕ αποτελεί πραγματική εγγύηση για την ανάπτυξη μαζικών, αποφασιστικών αγώνων για την υπεράσπιση του λαού έξω και μέσα στη Βουλή. Για να πληρώνουν τα σπασμένα οι μεγάλοι επιχειρηματικοί όμιλοι και όχι ο λαός.

Γιατί η ψήφος στο ΚΚΕ μένει στο ΚΚΕ. Δεν θα μεταλλαχτεί, ούτε σε στήριξη, ούτε σε ανοχή σε καμία αντιλαϊκή κυβέρνηση, όποια σύνθεση κι αν έχει, όποια κόμματα κι αν την αποτελούν. Γιατί έτσι το ΚΚΕ αναλαμβάνει την ευθύνη του απέναντι στο λαό. Γιατί πρόοδος σημαίνει πάλη για το δίκιο των πολλών, σημαίνει σύγκρουση με το διεφθαρμένο αυτό σύστημα και όχι “διαβατήριο” για κυβερνητικές καρέκλες στα πλαίσιά του.

Το πραγματικά προοδευτικό σήμερα βρίσκεται στη διεκδίκηση των σύγχρονων αναγκών της εργατικής τάξης, της νέας γενιάς, των αυτοαπασχολουμένων επαγγελματιών, επιστημόνων, των βιοπαλαιστών αγροτών, των γυναικών, των καλλιτεχνών.

Πιο δυνατό ΚΚΕ, λοιπόν, για να δυναμώσουν οι ελπιδοφόρες εστίες αντίστασης, να ενωθούν σε ένα μεγάλο πανελλαδικό κίνημα πάλης και ανατροπής. Εκεί θα κατατεθεί όλη η δύναμη του ΚΚΕ την επόμενη μέρα των εκλογών υπερασπιζόμενος τον ελληνικό λαό, ο οποίος είναι και ο μόνος που μπορεί να σώσει το λαό».

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Champions League: Σίτι φουλ για τρόπαιο, Ίντερ από τα παλιά

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Κοινή δήλωση Χαρίτση – Σκουρλέτη: Η επόμενη προοδευτική κυβέρνηση θα αποκαταστήσει το δικαίωμα των τοπικών κοινωνιών να έχουν λόγο και ρόλο για το μέλλον τους

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΚΚΕ