Στη Μεσσηνία ο Αντώνης Σαμαράς: Στον ιερό ναό της Ανάστασης στην Καλαμάτα ο πρώην Πρωθυπουργός τη Μ. Πέμπτη – Στην Πύλο τη Μ. Παρασκευή [φωτογραφίες]

14 Απριλίου 2023

Στη Μεσσηνία βρίσκεται από το μεσημέρι της Μεγάλης Πέμπτης ο Αντώνης Σαμαράς, όπως παραδοσιακά κάνει κάθε Πάσχα. Ο πρώην Πρωθυπουργός θα παραμείνει και τη Μεγάλη Παρασκευή στον Νομό, στην ιδιαίτερη πατρίδα του, την Πύλο.

Στον ιερό ναό της Ανάστασης, στην παραλία της Καλαμάτας, βρέθηκε το βράδυ της Μεγάλης Πέμπτης ο Αντώνης Σαμαράς, προκειμένου να παρακολουθήσει την Ακολουθία των Παθών. Στο πλευρό του Αντώνη Σαμαρά βρέθηκαν οι βουλευτές, Μίλτος Χρυσομάλλης και Περικλής Μαντάς, αλλά και ο δήμαρχος Καλαμάτας, Θανάσης Βασιλόπουλος.

Τη Μεγάλη Παρασκευή ο Αντώνης Σαμαράς θα παραμείνει στη Μεσσηνία και στην Πύλο, όπου θα παρακολουθήσει την περιφορά του Επιταφίου. Ο πρώην Πρωθυπουργός αναμένεται να αναχωρήσει από τον Νομό το Μεγάλο Σάββατο.

ΔΕΗ - Αγροτικά ΓΑΙΑ - Προϊόντα ηλεκτρικής ενέργειας αποκλειστικά για αγροτικές εκμεταλλεύσεις
City Hospital - Ιδιωτική κλινική Καλαμάτα

ΕΛΛΑΔΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΔΙΕΘΝΗ

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΥΡΙΖΑ: Την ερχόμενη Τρίτη η επίσημη παρουσίαση των υποψήφιων βουλευτών Μεσσηνίας

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

«Βούλιαξε» η Καλαμάτα: Χιλιάδες επισκέπτες στην πρωτεύουσα της Μεσσηνίας για το Πάσχα

ΠΡΟΣΦΑΤΑ Ν.Δ.

Στον Μητροπολίτη Μεσσηνίας ο υπουργός Επικρατείας – «Θερμή υποδοχή» Χρυσόστομου σε Βορίδη

Επίσκεψη στον Μητροπολίτη Μεσσηνίας, Χρυσόστομο, πραγματοποίησε την Τρίτη (4/6), ο υπουργός Επικρατείας, Μάκης Βορίδης. Σε ανακοίνωση της Μητρόπολης Μεσσηνίας σημειώνεται: «Ο Υπουργός

Δείτε επίσης