Ο καιρός στην Καλαμάτα την Κυριακή του Πάσχα: Αυξημένες νεφώσεις και θερμοκρασία μέχρι τους 19 βαθμούς [αναλυτικά η πρόγνωση]

/

Ο καιρός στην πόλη της Καλαμάτας για αύριο Κυριακή 16/04/2023 προβλέπεται νεφελώδης, στο μεγαλύτερο διάστημα της ημέρας.

Από τις πρώτες μεταμεσονύχτιες ώρες μέχρι και το τέλος της ημέρας θα επικρατήσουν αυξημένες νεφώσεις, θα υπάρξουν όμως και κάποια διαστήματα με ανοίγματα του καιρού, ενώ από τις μεσημβρινές ώρες μέχρι και το τέλος της ημέρας υπάρχει πιθανότητα ψιλόβροχου έως ασθενούς βροχής.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση στη μέγιστη τιμή της και θα κυμανθεί από 12 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

Η υγρασία θα κυμανθεί από 50-75%

Οι άνεμοι αρχικά θα πνέουν ασθενείς, από Β-ΒΑ διευθύνσεις, με ένταση 1-2 μποφόρ, το πρωί θα στραφούν σε Ν-ΝΔ, με ένταση 1-2 μποφόρ, τις πρώτες μεσημβρινές ώρες θα ενισχυθούν, στα 2-3 μποφόρ, το απόγευμα θα στραφούν σε Ν-ΝΑ, με ένταση 1-2 μποφόρ και το βράδυ θα ενισχυθούν, στα 2-3 μποφόρ.

Θα υπάρξει συγκέντρωση φορτίου αφρικάνικης σκόνης σαχαριανής προέλευσης, σε μικρές ποσότητες, ενώ ενδέχεται να πέσουν και λασποψιχάλες.

Επιμέλεια: Κώστας Μενούνος για το http://kalamata.meteoclub.gr/

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Ευχές Βασιλόπουλου για το Πάσχα: «Είμαστε ένας Δήμος που τολμά, που διεκδικεί, που πετυχαίνει»

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Μήνυμα του βουλευτή Μεσσηνίας Μίλτου Χρυσομάλλη για το Πάσχα

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΆΛΛΑ