Μήνυμα του βουλευτή Μεσσηνίας Μίλτου Χρυσομάλλη για το Πάσχα

/

Δήλωση, με αφορμή τον εορτασμό του Πάσχα, έκανε ο βουλευτής Μεσσηνίας της Νέας Δημοκρατίας, Μίλτος Χρυσομάλλης.

Στο μήνυμά του ο βουλευτής Μεσσηνίας σημειώνει:

Το Άγιο και Λαμπρό Πάσχα θα σηματοδοτεί πάντοτε για τον Ελληνισμό τηνκορυφαία εορτή της Ορθοδοξίας. Η Ανάσταση του Χριστού, το Θείον Πάθος και η νίκη Του επί του θανάτου δεν αποτελούν παρά την σπουδαιότερη απόδειξη της θείας Αγάπης, έναν διαρκή φάρο πνευματικής και ηθικής αναγέννησης με επίκεντρο την αγάπη και τη θυσίαγια το συνάνθρωπο. Έναν φάρο ανανέωσης της ελπίδας της ζωής σε ένα κόσμο καλύτερο και ειρηνικό, με ευημερία και προσδοκία ενός καλύτερου μέλλοντος για όλους μας.

Με το βλέμμα στραμμένο το φετινό Πάσχα στις οικογένειες και τους αγαπημένους μας, στους συνανθρώπους μας που βρίσκονται σε ανάγκη, στραμμένο στην πατρίδα μας και τον τόπο μας τη Μεσσηνία, ελπίζω και εύχομαι το ανέσπερο Φως της Ανάστασης να φωτίζει πάντα την σκέψη και τις επιλογές μας!

Με τις θερμότερες ευχές μου για υγεία, αισιοδοξία και προσωπική ανάταση σε όλους τους συμπατριώτες μου, εύχομαι Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα!

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Ο καιρός στην Καλαμάτα την Κυριακή του Πάσχα: Αυξημένες νεφώσεις και θερμοκρασία μέχρι τους 19 βαθμούς [αναλυτικά η πρόγνωση]

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Η Πασχάλιος Εγκύκλιος του Μητροπολίτη Μεσσηνίας: Μπορούμε να εκπληρώσουμε έμπρακτα το μήνυμα της Αναστάσεως

ΠΡΟΣΦΑΤΑ Ν.Δ.