Δ. Μάντζος: «Το στόμα που έβριζε το ΠΑΣΟΚ, είναι το στόμα της κυβέρνησης»

Σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής Δημήτρης Μάντζος αναφέρει: «Μια οφειλόμενη απάντηση στις αθλιότητες του κ. Οικονόμου, που αντί για μια συγγνώμη, δεν δίστασε να μιλήσει για δήθεν συκοφαντία: Ο κ. Οικονόμου δεν είναι μόνο βουλευτης Φθιώτιδας αλλά και κυβερνητικός εκπρόσωπος. Το στόμα που έβριζε το ΠΑΣΟΚ, είναι το στόμα της κυβέρνησης. Μετά το πασχαλινό γλέντι, μήπως έχει κάτι να πει για όλα αυτά ο κ. Πρωθυπουργός; Είναι πλέον εμφανές πως αν σε κάτι αριστεύει η παρέα του κ. Μητσοτάκη είναι στην αλαζονεία και τη θρασυδειλία. Η αλήθεια υπάρχει μόνο όταν τους βολεύει. Γι’ αυτό ζητούμε στις 21 Μαΐου να καταδικαστούν αυτές οι νοοτροπίες και όλοι οι εκφραστές τους.

Υ.Γ. Επειδή η συκοφαντία προϋποθέτει ψέμα, περιμένουμε από τον κ. Οικονόμου να μας υποδείξει που είπαμε ψέματα. Ας ξαναδεί το βίντεο, είναι αδιάψευστος μάρτυρας».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Ανθρωποκτονία στους Αμπελόκηπους – 60χρονος τραυμάτισε θανάσιμα με μαχαίρι 45χρονο

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Γ. Οικονόμου: «Ο ΣΥΡΙΖΑ αντιμετωπίζει με ασυγχώρητη ελαφρότητα σοβαρότατα διεθνή ζητήματα και προωθεί θεωρίες συνωμοσίας»

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΕΛΛΑΔΑ