Θλίψη στη Μεσσηνία για τον θάνατο της Αλεξάνδρας Σκορδάκη – «Στήριξε το ΠΑΣΟΚ σε δύσκολες εποχές», δηλώνει ο Μ. Γερονικολός

/

Θλίψη έχει προκαλέσει στη Μεσσηνία η είδηση του θανάτου της Αλεξάνδρας Σκορδάκη, η οποία ήταν από τα πιο ενεργά στελέχη του ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής στον Νομό.

Μεταξύ άλλων, ήταν μέλος της πρώτης Νομαρχιακής Επιτροπής Μεσσηνίας του Κινήματος Αλλαγής, το 2019 έθεσε υποψηφιότητα στις περιφερειακές εκλογές με την παράταξη που στήριζε το ΠΑΣΟΚ, ήταν υποψήφια στις τελευταίες εκλογές για την ανάδειξη Ν.Ε. στο ΠΑΣΟΚ, είχε ενεργή συμμετοχή στην Πρωτοβουλία Προοδευτικών Πολιτών Καλαμάτας.

Ήταν χημικός και εργάζονταν στο Γενικό Χημείο του Κράτους.

Δήλωση Γερονικολού

Στην απώλεια της Αλεξάνδρας Σκορδάκη αναφέρεται με δήλωσή του ο υποψήφιος βουλευτής Μεσσηνίας το ΠΑΣΟΚ, Μενέλαος Γερονικολός.

Σημειώνει στη δήλωσή του ο κ. Γερονικολός:

Ο θάνατος της Αλεξάνδρας Σκορδάκη και το κενό που αφήνει η απουσία της, για όλους όσους είχαμε το προνόμιο να την έχουμε στο πλευρό μας, θα είναι δυσαναπλήρωτο.

Στήριξε το ΠΑΣΟΚ σε δύσκολες εποχές, υπηρέτησε πιστά το «εμείς», βρέθηκε στην πρώτη γραμμή κάθε πολιτικής μάχης, ήταν πάντα παράδειγμα ήθους, αξιοπρέπειας και ανιδιοτελούς προσφοράς.

Αποχαιρετούμε με θλίψη μια άξια Συντρόφισσα, μια εξαιρετική επιστήμονα, μια σπουδαία γυναίκα.

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Εκτός ΣΥΡΙΖΑ ο ευρωβουλευτής Αλέξης Γεωργούλης

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Καιρός: Αραιές νεφώσεις και θερμοκρασία μέχρι τους 19 βαθμούς Κελσίου στην Καλαμάτα την Τρίτη [αναλυτικά η πρόγνωση]

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΆΛΛΑ